Nyt liv

Nyt liv
Livet med din egen stemme

Nyt liv

En tørpasteltegning om nyt liv.

Den grønne kommer frem. Så må jeg hellere tage den. Den snor sig opad, og der kommer grønne blade på. Det ligner en spire. Det er jo dejligt.

Jeg har lige tegnet en tegning – ”Vi stiger mod solen – Lyset ”, men det er ligesom, der er mere derind, jeg gerne vil se, hvad er.

Så igen fat i nyt papir og ny farve. Hvad er det?

Der er så meget positivt i den forrige tegning, så hvad skal der nu ske? Den grønne kommer frem. Så må jeg hellere tage den. Den snor sig opad, og der kommer grønne blade på. Det ligner en spire. Det er jo dejligt. Så er det brunt det næste, en kraftig jordbrun, som planten spirer op af. Og tyndt brunt ud til siderne. Det går opad. Underligt! For det plejer jorden jo ikke at gøre. Det bliver tyndere og tyndere ud af. Underligt, her skal der ikke tværes i farverne med en finger. Det ser helt anderledes ud, end det plejer. Så den blå himmel en lys blå også uden at blive tværet i. Det er slet ikke, som det plejer at være. Og to sole, der skinner lige meget på den ene plante. Det er helt usædvanligt. Men jeg har jo også en kæreste, som jeg elsker meget, og vi må jo sammen bygge det forhold op, som vi har ønsket at indgå. Give det fra hver af os, som hver vores sol kan bidrage med.

Så jo, det er usædvanligt men også noget godt og nyt. Nyt liv, en ny spire på vej.

 

Tidspunkt: Tegnet 10-3-2003.

Materiale: Tørpasteller.

Størrelse: 49 x 64 cm, incl. ramme med pas part tout 69 x 84 cm.

 

Tilbage til Billeder