Træt men glad

Træt men glad

Træt men glad

En tørpasteltegning om træt men glad.

Det grønne spruttende liv, det sorte, der holder jeg’et fast, så det bliver der. Det blå udfoldende – udtrykkende – kreative er begrænset lidt af den hudfarve – jeg føler mig hudløs.

Jeg er meget træt, selv om jeg har sovet, gået tur, det er weekend og tid til at holde fri. Alligevel har jeg haft en patient i dag. Sidste weekend var jeg også meget træt.

Det hjalp at tegne. Bagefter synes jeg ikke just tegningen ligner træthed. Alt det spruttende blev tegnet sidst.

Der er ændring på vej.

Jeg arbejder meget med mig selv for tiden med bekræftende sætninger. Det grønne spruttende liv, det sorte, der holder jeg’et fast, så det bliver der. Det blå udfoldende – udtrykkende – kreative er begrænset lidt af den hudfarve – jeg føler mig hudløs, også begrænset af lilla – ændring – så alt ændring hen mod udfoldelse – udtrykke mig. Jo, jeg skal meget i medierne fremover, men forandringen kommer først.

Tænder! Jo jeg bidder den ”gule sol i mig”. Ja, sådan føles trætheden også sammenbidt tænder omkring mig i lyset. Den grå norm i den røde jord, forbindelsen bliver lukket inde – lukket væk i en ostehøvl – jeg er sulten efter ost.

 

Tidspunkt: Tegnet 14-8-93.

Materiale: Oliepasteller.

Størrelse: 33 x 40 cm, incl. ramme 44 x 51 cm.

 

Tilbage til Billeder