Tanker 2

Tanker 2

Tanker 2

En oliepasteltegning om tanker 2.

Den anden tegning efter Tanker

I forbindelse med min tanker om at stå til regnskab, har jeg også tanker, at jeg skal gøre sådan, som andre synes, jeg skal gøre. Ofte gør jeg det, uden at kunne lade være. I stedet skulle jeg gøre, som jeg selv synes. Hvor er det svært at være menneske.

Jeg laver sætningen:” Jeg er villig til, at give slip på mit behov for at gøre som andre synes, jeg skal gøre”.

Jeg tegner den lyserøde, nyder rigtigt at få den til at svage opad til højre. Giver den s-form på tilbagevejen, så der bliver nogle mellemrum, som jeg fylder ud med blå og gul. Der skal også gul oveni noget af den lyserøde. Så et sort felt og et meget mørkeblåt. Og! Hov! Lidt lilla nede i bunden.

Og så en stregtegning i grøn streg. Det ligner lidt en orm, der er ved at rette sig op. Ansigtet kan ses fra to vinkler. Den ene, hvor det ligner en hundehvalpesnude, der går lige op i luften. Den anden, den anden vej, hvor munden sidder nede på siden. Ja! Hvor er der forskel på, hvordan man ser på tingene. Så jeg har begge sider. Dejligt. Så er det bare om at jeg inden i mig tør være dem begge. De er begge meget glade, så det er vel til at turde.

 

Tidspunkt: Tegnet 8-8-1993.

Materiale: Oliepasteller.

Størrelse: 21 x 30 cm.

 

Tilbage til Billeder