Planter

Planter – Penge

Planter

En tørpasteltegning om planter.

Der er massere af problemer for mig. Jeg syntes ikke rigtigt, at det går. Jeg tegnede så flot sidst og fik sådan et håb, men det går dårligt nu, synes jeg. Så nu vil jeg prøve at se, om det at tegne kan hjælpe mig. Det ville være så dejligt.

En forholdsvis lys grøn. Den skal opad fra det her punkt her nede lidt til højre. Det ligner slet ikke noget, jeg er vant til at tegne. Mange streger der bølger!? Jeg gnider lidt med fingeren i det. Hm! Så en blå, som er som blade. Underligt, der skal også gnides lidt i det, men ikke sådan rigtigt gnides ud. Så en kraftig rød også med bladets form. Og lyserødt i ”himlen”, underligt. Det virker ildevarslende. En brun udenom de blå blade også opad ligesom de grønne, her skal også gnides men også kun lidt. Mærkeligt, det ligner slet ikke noget, jeg plejer at lave.

Men hvad er det? Stegtegning skal være gul her nede under tegningen ligesom penge, der daler ned i en stor stor bunke. Ingen små mennesker eller andre streger. Underligt. Gad vide, hvad det betyder? Ja, det er et godt spørgsmål, som jeg må se, at finde ud af, at få svar på.

 

Tidspunkt: Tegnet 25-3-2003.

Materiale: Tørpasteller.

 

Tilbage til Billeder