Træt

En tørpasteltegning om at være træt.

”Træt” havde jeg også besluttet at tegne. For er der noget, jeg er for tiden, så er det nemlig træt. Det er nærmest umuligt at komme i gang. Jeg er så træt.

En sort bue starter det med. Nej, det er bare papiret, det folder. Det er træt Lise, du skulle koncentrere dig om. Hm! Hvad så? Jo! Nej! Jo!

Men det er jo månen, det passer jo godt nok på at være træt. Så jeg tegner en sort bue, som svarer ca. til den i papiret. En sort måne!? Den burde jo være hvid!! Men nej! Nu er den altså sort. Hm!

Lad mig nu se, hvad det bliver til. Det ser underligt ud.

Hvad så? Jo! Noget mørkt blåt. Det er så dystert. Ja ja! Jeg toner ud i lysere, så det bliver egentligt helt flot.

Og så noget andet. Jeg er nemlig mindre træt nu. Bare efter at have tegnet denne smule. Det er helt dejligt. Det bliver igen den pink, som jeg brugte i den forrige tegning. Forunderligt. Men den slutter nu meget pænt den blå af.

Og så er der ”kun” centrum af halvcirkelen. Den må bare være gul, som lyset. Så er der håb. En der ligger og hviler eller sover i det sorte, og en masser der svømmer i det blå hav. Flot.

Det må være nok for i dag. Vi ses igen i morgen.

 

Tidspunkt: Tegnet 14-12-2004.
Materiale: Tørpasteller.
Størrelse: 49 x 63 cm, incl. ramme med pas part tout 70 x 84 cm. Reproduktion 12 x 18 cm, incl. ramme med pas part tout 26 x 30 cm eller 23 x 28 cm.

Fås både som reproduktion og original.

 

Tilbage til Billeder