Når vi er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så får vi alt for ofte fysiske smerter af de ting, vi er udsat for. Vi kan så vælge at tage smertestillende med de deraf følgende bivirkninger. Men vi kan også vælge at finde årsagen bag smerterne og bearbejde dem, så forsvinder smerterne.

F.eks. har jeg observeret, at har man ondt i knæene, så er der ting fra barndommen, der skal kigges på. Det er så dejligt at se, hvordan smerterne så forsvinder. Det har jeg set hos så mange efterhånden. Det er bare så dejligt.

Jeg har selv i en længere tid haft problemer med smerter i hænderne, der bredte sig til armene. Det har jeg så fået fundet ud af mange af de ting, der lå bagved det. Det var bl.a. lavt D-vitamin, som er meget almindeligt, men også hvordan jeg inden i mig havde det med mange ting. Efterhånden forsvandt smerterne mere og mere, det var dejligt. Men en smerte i tommelfingrene ville ikke rigtigt forsvinde. Jeg vidste det var noget med at gribe livet, men jeg har ikke kunne se, hvad det var der lå bagved. Jeg forsøgte selvfølgelig med acceptprocessen, men den havde hjulpet på mange af de andre smerter, men ikke lige det her med tommelfingrene. Det gik endelig op for mig, at jeg bebrejder mig selv, at jeg ikke kan finde ud af det.  Altså at jeg følte mig forkert. Det er jo min gamle vane, som jeg så grundigt lærte som barn, der igen tittede frem. Så var det igen i gang med acceptprocessen, så forsvandt først en spænding som jeg ikke vidste jeg havde i de andre fingre, og så forsvandt smerten i tommelfingrene. Det tog kun nogle få øjeblikket. Det var bare så dejligt. Så nu er det så lige at blive ved med at lave acceptprocessen, hver gang jeg får tilbagefald, indtil jeg får det helt ind på rygmarven.

Det bliver spændende at se, hvad ændringer, der kommer i mit liv nu.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det er inden i dig, du finder årsagen både de evt. fysisk samt de psykiske årsager til smerterne, og så går i gang med at få gjort noget ved det. Du kan godt.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar