Kundeberetning om en med rygsmerter

Ja! Værdifuld

samt hovedpine og søvnløshed. Hvordan man gennem acceptprocessen kan blive stærk, finde fred og ro. Så forsvinder smerterne.

 

Kunden skriver:

Jeg har igennem flere år haft perioder med voldsomme rygsmerter, som skyldes voldsomme spændinger i rygmuskulaturen. Jeg har i pressede situationer haft svært ved at finde ro.

Der har været flere oplevelser i mit liv, som har medført, at det ikke blev nemmere for mig. Bl.a. har følgevirkninger efter et voldeligt parforhold, min datter, der i en periode led af anorexi, og senest her i foråret, hvor jeg mistede min mor, ført til voldsomme rygproblemer.

Rygproblemerne gav mig yderligere problemer, og betød at jeg fik hovedpine og led af søvnmangel i længere perioder på grund af smerter.

Jeg har i sådanne perioder fået konsultation hos Lise Seidelin. Jeg har ved hjælp af bl.a. skriveterapi og den tætte dialog med Lise Seidelin mødt anerkendelse til at opnå en erkendelse af mine problemer og igennem acceptprocessen fundet en tro på mig selv, samt strategier og redskaber til at komme videre i mit liv. Så nu har jeg ikke ondt i ryggen mere.

En tilfreds kunde

 

Navnet på kunden er kendt af Lise Seidelin

 

Se mere om Rygsmerter

 

Tilbage til Kundeberetninger