se nyhedsbrevet på nettet
Slå billeder til i dit mailprogram og få det fulde udbytte af denne mail Modstand skaber smerterne

Modstand skaber smerterne

Nyhedsbrev 2019

Kære nyhedsbrevmodtager!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Modstand skaber smerterne
  2. e-bog af Acceptprocessen – Metodebeskrivelse
  3. Kunst læger
  4. Lidt fra Blog
Modstand skaber smerterne

1) Modstand skaber smerterne

Når vi er udsatte eller udøvende, så er det modstanden mod at se alt det negative i øjnene, der skaber smerterne. Når vi ikke vil se det negative, skaber det smerterne. Altså modstand skaber smerterne. Det er derfor, det er så vigtigt at acceptere. Og at acceptere ALT. …

2) e-bog af Acceptprocessen – Metodebeskrivelse

Så er min nye bog også udkommet som e-bog.Denne bog “Acceptprocessen – Metodebeskrivelse” indeholder en beskrivelse af metoden bag mine behandlinger, nemlig acceptprocessen. En enkel indre proces, der giver dig mulighed for at få det godt, styrke dig selv og være handlekraftig.

Jeg elsker det enkle, så det vil jeg vise dig, at det kan være enkelt at gå fra dyb mørke til solstråle. …

3) Kunst læger bøger skrevet af Lise Seidelin Modstand skaber smerterne

Bøger skrevet af Lise Seidelin – Her en oversigt over mine bøger. Jeg har “ryddet lidt op”. ???
Jeg håber det er mere overskueligt.

Bøger er (ligesom billeder) en god måde at udtrykke sig på, en måde at komme til at kommunikere med andre på.
Det er også en måde at løse indre problemer på. Dette bruger jeg – læge Lise Seidelin i mine terapier, så det bliver kunst, der læger.
Jeg har udgivet flere bøger …

Lidt fra Blog

20/1 Hvorfor? – Hvorfor mig? – Hvorfor gør de det?

Når vi er eller har været udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, en borderline, en narcissist, osv. spørger vi os selv “Hvorfor?”, “Hvorfor mig?”. Ikke bare hvorfor vi selv har det sådan, men også hvorfor den udøvende gør det? – Hvorfor? – Hvorfor mig? …

15/1 Respekt ved opslag på nettet samt lovgivning

Når vi er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, en borderline, en narcissist, osv. så er respekt noget, vi oftest ikke har og slet ikke respekt ved opslag på nettet. Ikke bare fra den udøvende og til den udøvende, men også fra …

12/1 Det er ikke noget – du fejler ikke noget – glem det

Hvor har jeg tit oplevet, at blive mødt af den holdning, at det er ikke noget – du fejler ikke noget – glem det. Og jeg har også ofte oplevet det, hos dem jeg har kontakt til f.eks. i klinikken. Det er desværre …

Seneste kommentarer til indlæg i Blog

Du kan se mere fra Blog her
https://lisegaarden.dk/blogDer er nu over 800 indlæg. Rigtigt god læselyst.
Modstand skaber smerterne
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land.

I må gerne sige fra over for overgreb og vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok
– elskede bare fordi I er til, er født.
Intet andet. 🙂

De kærligste hilsner
Fra Lise

1 kommentar

Skriv et svar