Smerter gør en ”gammel”

Man bliver så “gammel” af at have smerter. Hvor jeg kender det her både fra mig selv og min klinik.

F.eks. for længe siden havde jeg brækket en finger, og det gjorde frygteligt ondt. Jeg blev tung i hovedet og havde i det hele taget svært ved at klare mine dagligdags funktioner.

Jeg tænkte først, at det er nok, fordi jeg var blevet ældre og ikke mere er 20 år. Men da jeg fandt årsagen bag smerten og dermed fik løst det problem, der lå, så forsvandt smerten også. Her bruger jeg acceptprocessen. Dermed forsvandt problemerne med hovedet og den nedsatte funktion. Det var sådan en dejlig befrielse. Selvfølgelig er jeg ikke 20 år mere, men så gammel, som jeg følte mig, og som jeg kunne magte, så gammel var jeg ikke blevet. Hvor er det dejligt at være tilbage til normalt funktionsniveau for min alder igen.

Jeg har også prøvet det, med dårlig ryg – smerter i ryggen, her er der så udtalt funktionsnedsættelse. Også her er det ind og finde årsagen og får den ændret, så forsvinder smerten og normal funktionsevne kommer tilbage.

Det er nu rart at være frisk og rørig. Det kan lade sig gøre.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar