Trivsel – lære at takle livets negative sider Trivsel - lære at takle livets negative sider

Vil du gerne have trivsel? Altså at du er velbefindende, du har overskud, gåpåmod, handlekraft og glæde ved livet. Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig. Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Trivsel - lære at takle livets negative sider

Du er værd at elske
Når du elsker dig selv, som du er, får du trivsel

Trivsel - lære at takle livets negative sider

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Trivsel - lære at takle livets negative sider

Trivsel  Trivsel - lære at takle livets negative sider

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig. Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Sådan skriver jeg igen og igen og igen på min hjemmeside. En af de “affirmationer”, som jeg gerne vil give videre til dig.

Livets negative sider  Trivsel - lære at takle livets negative sider

Trivsel er noget, vi alle gerne vil have, så vi har det godt og er glade. Når vi trives, så er det lettere at takle livets negative sider. For livet har mange negative sider. Og vi skal ALLE, og jeg mener virkelige ALLE lære at takle livets negative sider. Der er ingen af os, der ikke vil komme ud for nogle af livets negative sider.

Det er så enkelt. Du skal bare lære at takle livets negative sider.

Jo før vi lærer at takle livets negative sider, jo bedre bliver resten af vores liv.

Så det er om at komme i gang. Og lige nu er lige så godt som ethvert andet tidspunkt at starte på.

Børn skal også lære at have trivsel  Trivsel - lære at takle livets negative sider

Selv børn og også helt små børn skal lære at takle livets negative sider. Når de lærer det, så får de en bedre trivsel gennem resten af deres liv.

Vi vil så gerne beskytte børn fra negative oplevelser. Og ja! På en måde er det godt at gøre det. Men hvis de ikke møder livets negative side, så får de heller ikke muligheden for at lære noget af det.

Jo før de lærer det, jo mere bliver det en vane, som de kan bære med sig i livet – få ind på rygraden.

Vi skal være “løvemor og løvefar”, hvor vi passer på vores børn. Ikke fordi vi går ind og løser problemerne for dem, men hvor vi står bag dem og lærer dem, hvordan de selv skal gøre.

Det er ikke sådan, at vi skal direkte udsætte dem for negative ting. Og der er ting, der er for store og for grove selv for helt små børn. Det er ikke kun voksne, hvor det kan være for meget. Man kan jo dø af det, når det bliver for groft.

Men at fjerne børn helt fra livets negative sider, gå ind og klare alting for dem, så de ikke lærer at takle det, det er ikke godt. Så er det, at vi får curlingbørn, hvor alle andre skal klare alting for dem.

En vej frem i livet til mere trivsel  Trivsel - lære at takle livets negative sider

Hele min hjemmeside (se i menuen eller i luppen øverst til højre) handler om, hvordan du får trivsel ind i dit liv. Især, hvis du er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, en narcissist, en borderline, osv. osv. osv.

Alt for ofte så lærer vi både som børn og voksne, at vi skal fortrænge livets negative sider. Som det alt for ofte hedder: “Det er ikke noget, kom nu videre, glem det.” Men så putter vi det bare ned i den “psykiske byld“, fortrænger og fornægter det. Og ja! Så bliver livet ikke særlig sjovt, for det bliver jo ikke reelt fjernet af, at vi gemmer det væk. Og ja! Så bliver vi sure og bitre.

Livets negative sider skal frem og kigges på, så det bliver neutraliseret, og vi ikke længere har det skidt med det, men har det godt med det. Så har vi lært at takle livets negative sider og kan så gå videre og nyde livet. Altså den modsatte vej af det, vi plejer at tro – det at gemme det negative væk – nemlig det modsatte at se på det, så vi har det godt med det.

Du kan lære at have trivsel i dit liv  Trivsel - lære at takle livets negative sider

Livet er både godt og skidt, og er altså også alt det dårlige, når du lærer at takle det, så kan du også se alle livets gode sider og nyde dem. Så får du trivsel.

Det er så enkelt, synes jeg, og jeg elsker at gøre svære ting enkle, så er det meget lettere. Jeg bruger acceptprocessen, og den er enkel. Det er så dejligt, når det lykkes. Det glæder mig altid, når der er en, der får det så godt, så jeg bliver overflødig.

Jeg hører så tit, at det kan da ikke passe, at det er så enkelt. Men det er det. Og så virker det. Og det er det bedste, synes jeg.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også.

Få det godt – Find dig selv   Trivsel - lære at takle livets negative sider

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Trivsel - lære at takle livets negative sider

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

  Du er god nok 

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også. 

Behandling på Lisegården #behandling Trivsel - lære at takle livets negative sider

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Vil du gerne ændre andre?

_DSC6331_ME_Flat_LowRes

Ved at ændre din reaktion på andres negative sider?

Så skal du lære at bryde dansen, så du får det godt, og dermed har de andre også mulighed for at få det godt.

Dansen kan foregå alle vegne, i et parforhold, mellem venner, kolleger, chefen, eller andre menneskelige relationer.

Alt for ofte er der i menneskelige relationer og i et parforhold problemer, hvor man ikke rigtigt kan finde ud af at få det til at fungere godt. Jeg ser det ofte ved Janteloven, mobning, overgrebvold (primært den psykiske vold og også ved partnervold), psykopater, personer med psykopatiske træk, borderline, osv.

Vil du gerne lære at bryde “dansen”?

Jeg skal gerne hjælpe dig, give dig redskaber og vejlede dig, så du kan reagerer på en opbyggende måde, så du får det godt, og dermed har den anden også mulighed for at få det godt.

 

15 min gratis ved første samtale

Ring på + 45 2422 1622
Så vil vi sammen finde ud af hvad du har brug for.

Med venlig hilsen

Lise Seidelin
Læge med over 29 års erfaring

1 kommentar

  1. Hvor er det vigtigt, at vi lærer, hvordan vi inden i os selv lærer at sørge for, at vi selv har trivsel.
    Hvis vi gerne vil have andre skal trives, så er vi nødt til at starte med os selv. Så får andre også en mulighed for at lære at trives.

Skriv et svar