Grin og latter er så dejligt, selv den tragikomiske latter Grin og latter er så dejligt, selv den tragikomiske latter

Grin har på mange måder været sjældent i mit liv med vold, Jantelov, mobning, psykopater, osv.

Jeg har haft endnu en mærkelig oplevelse i dag. Jeg ved godt hvorfor, men derfor er det nu stadig noget overvældende. Noget virkelig dejligt overvældende.

Grin og latter er så dejligt, selv den tragikomiske latter

Jeg smiler meget mere.

Grin og latter er så dejligt, selv den tragikomiske latter

Hvis du vil se livets gode sider og tør også at grine, så bliver livet så dejligt.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Grin kommer der i min nærhed

Det jeg i stigende grad oplever, er, at folk de griner i min nærhed. Ikke af mig, men med mig. Det er ret overvældende, når det sker, fordi jeg just ikke er vant til det. Eller måske rettere var vant til det.

Jeg var forkert, mobbet, udsat for vold, osv.

Jeg har i mange mange år været stille og tilbageholdende, når jeg er privat. Jeg er jo, siden jeg var 9 år blevet mobbet, bestemt over, ikke været god nok, forkert, udsat for vold, osv. osv. Så der har faktisk ikke været så meget grin og heller ikke at grine af. Men samtidig, så har jeg jo også haft det godt de mange senere år, fordi jeg virkelig har fået lært at takle alt det der negative i mit liv. Det er bare så dejligt.

Jeg har fået sorteret ud i mennesker, der ikke var gode for mig, f.eks. min mor, den såkaldte veninde, der viste sig at have rigtigt mange psykopatiske træk, flere kærester, der var mere eller mindre voldelige på hver deres måde, osv. osv. Nu har jeg så fundet mennesker, der løfter mig, det er virkelig rart. Det er sket over mange år. Jeg har stadig mange sager og ting, der skal løses, kigges på, følgevirkninger af volden, osv. osv.

Mere “lys”

Men her det sidste stykke tid, så er der sket en ændring. Jeg har fået endnu mere “lys” i mig. Det er bare så dejligt. Og så er der virkelig ved at komme “lys” omkring mig også, og dermed en masse grin. Det overrasker mig hver gang, jeg oplever folk omkring mig griner. Griner den der livgivende latter, fordi livet bare er dejligt.

Så kom der grin

Jeg var jo nede og stemme i dag, og så kom der også en masse grin. Der var ellers ikke noget at grine af, men jeg vidste ikke lige, hvad jeg nu skulle, og så startede de med at smile til mig, og så gik de i gang med at grine. Det var så dejligt.

For nogle dage siden og dage før det, og igen dage før det, oplevede jeg det samme. Der var også nogen, der først smilede og så gav sig til at grine, virkelig dejligt.

Andre gange er der selvfølgelig ikke grin eller smil. Folk er jo nu en gang ikke alle lige modtagelige for at se livet som dejligt, så de griner ikke.

Det tragikomiske grin

Og ja! Nogle gange kommer grinet og latteren af de totalt vanvittige ting, som jeg så tit høre, og ikke kan lade være med at grine over. Det er jo virkelig tragikomisk. Og det kan de andre også se, og så får vi os en rigtigt god latter. Grineterapi er sådan noget dejligt og opløftende noget. Også når det er virkelig tragiske ting, så kan vi dreje det til tragikomisk, hvis vi vil det.

Det er da komisk, hvis vi virkelig tænker over det, at en voksen udøver, står der og siger de mest absurde ting om en, som slet ikke har hold i virkeligheden, og også selv om de har hold i virkeligheden. Det kan godt give en forløsende latter. Hvis man så også lige i visualiseringen sætter et lyserødt strutskørt på udøveren, mens udøveren står der og opfører sig som et meget lille barn, selv om det er en voksen måske endda ældre person. Det giver sådan en forløsning på de meget svære ting, jeg jo så tit snakker med andre om. Det er bare så dejligt, når det lykkes.

Mange bitre mennesker

Men hvor er der også mange bitre mennesker, der slet ikke vil se den glæde, der findes over alt. Hvis bare vi kigger efter glæden, så er den der. Solsorten og lærken, der synger, græsset, der gror, blomsterne, der blomstrer, den smukke bil, der kører forbi, bussen med muligheden for at få et lift, huset med taget, så du kan komme inden døre, solen, der skinner, smilet fra naboen, den lille snak om vejret, den lille sejr en har haft, man kom ud af sengen om morgenen, fik mad, osv. osv. Mange ting, som vi kan glædes over og dermed smile og til sidst bare grine for at grine.

Livet og “lyset” kan give grin

Livet er nu slet ikke så værst alligevel. Det er faktisk dejligt, og med en masse dejlige mennesker. Og så kommer der også en masse grin.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også finde “lyset” i dig, og sprede ´”lys” omkring dig. Jeg bruger acceptprocessen. Det er bare så dejligt, når det virker.

Få det godt – Find dig selv

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Grin og latter er så dejligt, selv den tragikomiske latter

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

Du er god nok

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også.

Behandling på Lisegården #behandling Grin og latter er så dejligt, selv den tragikomiske latter

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Skriv et svar