Forkert kan være noget, der faktisk er godt Forkert kan være noget, der faktisk er godt

Forkert kan være godt. En udtalelse, der nok vil undre mange. Men der er noget sandt og godt i det. Især når vi er udsat for en psykopat / de psykopatiske træk, som vi alle har. Nogle mere andre mindre. Eller når vi ser på acceptprocessen.

Forkert kan være noget, der faktisk er godt

Tanker- Lære af fortiden

Forkert kan være noget, der faktisk er godt

Når du føler dig forkert, så vil du ende med at ville ændre det. Det er godt. Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Forkert og de psykopatiske træk

Som udsat for psykopatiske træk som både den udøvende og udsatte er og har, så føler vi os forkerte. Vi er dumme, syge, umulige, osv. alt hvad vi gør er forkert, og så når vi prøver at gøre det, som andre siger, vi skal, så er det stadig forkert. Og ja! Det er godt, vi føler os forkerte, for det er forkert, alt det som andre vil have os til, når det er noget, der ikke er ud fra vores selvværd, selvtillid og selvbestemmelse. Altså når vi ikke bliver respekteret.

Når vi føler os forkerte, så vil vi oftest på et eller andet tidspunkt begynde at gøre noget ved det. Og det er jo godt. Det er første skridt hen imod at få det godt. Så går vi i gang med at lære, hvordan vi får det godt. Og selv om vi har tilbagefald og igen får følelse af, at vi er forkerte, så ser vi, hvor godt vi ind imellem har det.

Det er kun den, der virkelig har haft det skidt, altså følt sig forkert, der kan virkelig værdsætte at have det godt inden i sig selv. Så på den måde er forkert noget, der faktisk er godt.

Forkert kan være noget, der faktisk er godt

Så der er intet, som er så skidt, så det ikke er godt for noget.

Forkert giver os en masse erfaring

Vi får en masse erfaring, netop fordi vi har været forkerte og følt os forkerte. Den erfaring kan vi takke os selv for, og især de andre der gav os følelsen, fordi det lærte os så meget.

Det gør jeg i hvert tilfælde, og det er bare så dejligt. Tænk alt det, jeg har lært, som jeg kan lære videre til andre, fordi jeg følte mig forkert, var udsat for mange psykopatiske træk, vold, overgreb, nedværdigelser, ydmygelser, bagtalelser, mobning, osv.

Forkert giver mulighed for at lære acceptprocessen

De psykopatiske træk og erfaring, det er den ene side af det. Den anden side er, at når vi har følelsen og tror, at vi er forkerte, så har vi muligheden for at lære acceptprocessen. Altså at lære at takle livets negative sider. For alle oplever livets negative sider. Nogle gange mere andre gange mindre. Alle har følelsen forkert ind imellem, nogle mere andre mindre.

Facaden

Men ja! På facaden, der har de færreste det forkert, for det må man ikke have. Der skal vi fremvise den perfekte facade, hvor vi har det godt, trives og især de ydre værdier skal vises frem – altså “villa, Volvo og vovhund” – jo dyrere, jo bedre. Men alt for ofte så har det en omkostning, at have så stort fokus på de ydre værdier, så de indre værdier bliver ødelagt. Vi får det dårligt, der bliver mere vold, flere overgreb, både de psykiske og de fysiske. Så nogle gange er det vigtigt at holde fokus på at sørge for, at de indre værdier bliver passet – at have det godt inden i sig selv.

Så når vi sammenligner vores indre negative side med andres facade og den positive del af facaden, ja, så er det heller ikke underligt, at vi føler os forkerte. Og ja! Det er virkelig godt. For så kan vi begynde at ændre måden at se verdenen på, og så får vi det godt. Altså lære at vi ikke skal sammenligne os med andre. Vi er alle værdifulde, værdige og dejlige, vidunderlige mennesker. Nogle har nogle egenskaber, andre har andre egenskaber. Og alle egenskaber er vigtige for os alle som samfund.

Det er jo godt, at der er nogen, der er bedst egnet til at feje, mens andre er bedst egnede til at kigge på stjerner, og atter andre gode til et lønmodtagerjob, mens andre er bedst som selvstændige, osv. osv. Det er om at finde den rigtige “hylde” for den enkelte, så kommer vi hver især og hele vores samfund til at fungere på bedste vis.

Så når jeg kan og andre kan lære at have det godt, tage ved lære af “forkert”, så kan du også.

Få det godt – Find dig selv

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Forkert kan være noget, der faktisk er godt

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

Du er god nok

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også.

Behandling på Lisegården #behandling Forkert kan være noget, der faktisk er godt

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Skriv et svar