80 % er syge i DK og har en diagnose og 60 % er kronisk syge

80 % er syge i DK og har en diagnose

Jeg var virkelig overrasket over, at tallet var så højt. Så 80 % er syge, og 60 % er kronisk syge i DK.

Behandling på Lisegården #behandling 80 % er syge i DK og har en diagnose og 60 % er kronisk syge

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

80 % er syge i DK og har en diagnose

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

80 % er syge i DK og har en diagnose

Men jeg forstår det godt. Vi har en kultur og en norm – Janteloven, der er medvirkende til, at vi blive mere syge, og derfor er tallet så højt. Der bruges alt for ofte nocebo i stedet for placebo: Sundhedsstyrelsen anbefaler placebo.

Nogen mener, at  man ikke må have en diagnose, når man skal have et arbejde. Så bliver det godt nok svært at få et samfund til at fungere, når 80 % er syge og har en diagnose.

Vi skal huske på, især ved de psykiatriske diagnoser, at den der selv har prøvet, kan meget bedre forstå, hvordan den syge har det, og dermed meget bedre vise forståelse og anerkendelse – altså placebo. Jo netop fordi de selv har prøvet.

Og det er der heldigvis ved at være en udbredt viden om og dermed brug af. Sådan så tidligere psykiatriske patienter bliver vejledere for nuværende psykiatriske patienter og tidligere alkoholikere bliver vejledere for alkoholikere, osv. Det glæder mig altid, når jeg oplever det.

Du kan selv gøre meget for at få det bedre. Også her bruger jeg acceptprocessen.

 

80 % er syge i DK og har en diagnose

 

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Det er bare så dejligt at se, når det sker.

Behandling på Lisegården #behandling 80 % er syge i DK og har en diagnose og 60 % er kronisk syge

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

80 % er syge i DK og har en diagnose og 60 % er kronisk syge

Er du syg?

Og ønsker du at få det bedre?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Skriv et svar