se nyhedsbrevet på nettet
Slå billeder til i dit mailprogram og få det fulde udbytte af denne mail

Psykopat er sådan et stærkt ord

Nyhedsbrev 2020

Kære nyhedsbrevmodtager!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Psykopat er sådan et stærkt ord
  2. Mail ved nye indlæg i Blog
  3. Kundeberetning
  4. Lidt fra Blog

1) Psykopat er sådan et stærkt ord

Hvor er der mange, der har den tro, at psykopater kun er dem, der er de allerværste psykopater. Altså dem med virkeligt mange psykopatiske træk. Derfor synes de, at psykopat er sådan et stærkt ord. Og ja! Det er det, det er et stærkt ord.

Men vi skal huske på, at der også er mindre slemme psykopater. Dem der har færre psykopatiske træk.

Og så er der os helt almindelige mennesker, der har få psykopatiske træk. Men huske, at vi alle har psykopatiske træk. Der er ingen, der ikke har psykopatiske træk.

På den måde kan alle jo kaldes psykopater, hvis det er det, man vil.

Dommer

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Synes du, at psykopat er sådan et stærkt ord?

Bliver du kaldt psykopat?

Kalder du andre psykopat?

Vil du gerne lære at takle livets negative sider?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Behandling på Lisegården #behandling

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Snak om psykopater 

Der er mange ting, der spiller ind, når vi snakker om psykopater.

De fleste helt normale mennesker, bruger kun ordet psykopat om dem, de på en eller anden måde har noget imod. En eller anden som har gjort dem ondt eller vist deres negative sider overfor.

Men det kan også være, at det reelt er projektioner, som gør, at de synes, den anden person er psykopat, og altså at det slet slet ikke er rigtigt, at den person er psykopat, men bare bliver kaldt det, fordi den der kalder en anden psykopat, selv har så store problemer, så de laver projektioner (altså overfører egne eller andres negative sider) til den anden.

Hvem er psykopat? 

Så helt reelt, så kan det være den person, som kalder en anden psykopat, eller den der bliver kaldt psykopat, der er noget galt med. En udenforstående kan ikke vide det. Og ofte kan dem, der laver projektionerne heller ikke selv vide det. Det er jo projektioner, og oftest er de ubevidste og dermed ikke synlige for den, der gør det.

Charmør og tyran 

Det er her, der virkelig kommer problemer, fordi psykopaten kan virke så god og rar i nogle situationer, og overfor nogle personer. Mens de overfor andre kan være virkelig ondskabsfulde. Det er især inden for hjemmets 4 vægge. Så er det svært for en udenforstående, der ikke ser alt, hvad der sker mellem to personer, at vurdere, hvad der er projektioner, og hvad der ikke er. Hvordan de to personer faktisk reelt er.

Tage parti 

Her kan man komme virkelig i klemme, hvis man tager den enes parti, og stempler den anden som psykopat. Det kan både være den udsatte og den udøvende, man kan tage helt fejl af, og dermed blive destrueret af. Så det er meget problematisk. De vil jo begge hævde, at det er den anden, der er psykopat.

Ordet psykopat er sådan et stærkt ord 

Så når vi bruger ordet psykopat, så skal vi lige tænke os om inden da.

For ja! Ordet psykopat er sådan et stærkt ord, fordi det forbindes med så mange og virkelig destruktive ting.

Vi skal også huske, at det er injurier – altså krænkende (og dermed ulovligt) at kalde en anden for psykopat.

Du vil jo heller ikke bryde dig om at blive kaldt psykopat.

Lære redskaber til at takle livets negative sider

Når en kommer hos mig, som er udsat for en psykopat eller udøvende psykopat, så bruger jeg ikke ordet psykopat, men i stedet siger, at lige meget hvilken betegnelse og hvordan den anden er eller de selv er, så skal alle lære at takle livets negative sider. Både ens egne og andres negative sider.

Og også lige meget om man skal være sammen med den anden eller ej, så skal man lære at takle lige den person, som vedkommende er. Det er både hjemme, på arbejde og ude blandt venner, naboer, osv.

Lære at bryde dansen og lade være med at ”lægge brænde på bålet”. Lære at lade være med at lade sig påvirke, men tage sine egne beslutninger og finde sig egen vej frem i livet.

Jeg ved godt, det kan være utroligt svært, men hvis man går i gang med at lære acceptprocessen og bruger den, så kommer det. Den kan alle lære, selv små børn og ældre mennesker.

2) Mail ved nye indlæg i Blog 

Som nogle af jer ved, så er det endelig lykkedes mig, at kunne sende mail ud, når der er nye indlæg. De bliver sendt til dem, der er tilmeldt Blog. Så I ved, at der er kommet nyt indlæg. Det betyder også, at jeg ikke mere skriver ”Nye indlæg i Blog” via nyhedsbreve.

Det giver mig mulighed for at skrive almindelige nyhedsbreve oftere. Så alle nyhedsbrevmodtagere vil få nyhedsbreve hyppigere og / eller måske mere omfattende.

3) Ny kundeberetning

Angst kan afhjælpes
– fortsættelsen 4 måneder efter sidste kundeberetning

https://lisegaarden.dk/dt_testimonials/angst-kan-afhjaelpes-fortsaettelsen-4-maaneder-efter-sidste-kundeberetning/

4) Lidt fra Blog

11/5 Pressen skaber alt for ofte angst — psykopater

Pressen skriver utroligt mange ting, der kan give angst hos læserne. Lige nu er det primært om corona, og det kan også give en masse angst.  Men vi skal lige huske på, at pressen skal tjene penge på nyhederne, så nyhederne bliver sådan lige drejet en lille…

9/5 Selvsabotage — Selvdestruktion — de gamle destruktive vaner tager over

Selvsabotage er noget, vi laver alt for ofte. Det er især, når noget er godt, så begynder vi på selvsabotage. Selv om vi gerne vil have det godt, så er det så utrygt, så vi ikke tør. De gamle destruktive mønstre kommer frem, og vi…

7/5 Det forunderlige lys — at lyse og stråle ud til andre — også ved psykopater

Det forunderlige lys er noget, vi alle hver især kan sørge for, at vi har i vores indre. Men hvor er det dog nogle gange svært. Især fordi vi er så vant til Janteloven, mobning, overgreb, vold, psykopater, narcissister, borderlinere,…

3/5 Den indre livsbog — leve DIT liv ikke andres liv

Inden i os, der har vi alle en indre livsbog. Hvor vi kan skrive på siderne, hvordan vi gerne vil have, vores liv er. Og vi bestemmer helt selv, hvad der skal stå på dens sider.  Men alt for ofte lader vi andre bestemme over…

Seneste kommentarer til indlæg i Blog

Du skal være hjerteligt velkommen til at komme med kommentarer på indlæggene. Det gør du nederst på den side, du vil kommentere.
Du skal være tilmeldt som bruger for at kunne gøre det. Det gør du i menuen under Blog – Bliv bruger eller første gang, du forsøger at skrive en kommentar, så kan du tilmelde dig.

Du kan se mere fra Blog her
https://www.lisegaarden.dk/blogDer er nu over 900 indlæg. Rigtigt god læselyst.
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land.

I må gerne sige fra over for overgreb og vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok
– elskede bare fordi I er til, er født.
Intet andet. 🙂

De kærligste hilsner
Fra Lise

Skriv et svar