Projektioner

Nu er ferien forbi for de fleste, og jeg håber, I har haft en god ferie, der har fået genopladet ”batterierne”. Men alt for ofte når man er udsat for mobning, Janteloven, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så er ferien værre end dagligdagen. Man skal være sammen hele tiden og har ikke den daglige pause på arbejde, eller hvad man nu laver, hvor man er fra hinanden. De daglige rutiner er også brudt, og man skal igen i gang med dem. Rutiner, som i dagligdagen på mange måder løser nogle af konflikterne.

Men vi skal have ladet ”batterierne” op, have hvilet og have fundet roen til at slappe så meget af, så vi får det godt. Ferien kan være god til det, men man kan også indbygge en dagligdag, hvor pauserne er der, så man i det daglige sørger for at få opbygget sine ”batterier”.

Jeg kan godt lide det sidste, det er så dejligt. Men det er jo individuelt. Nogle kan kun rigtigt komme ned i gear, hvor de har flere dage sammenhængende, hvor de kan holde fri. Nogle skal helst have uger fri, for at kunne nå ned i gear, så batterierne bliver ladet op igen. Men vi skal alle holde fri – holde pause. Nogle gør det med at ligge på stranden, læse en bog, se en film, andre klatre i bjergene, tager på cykeltur, osv. der er mange forskellige måder at holde fri på. Den enkelte må finde sin egen vej, til hvordan det er bedst.

Så hvordan gør du, så du får ladet dine ”batterier” op?

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder.

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar