Du er den eneste, der ved, hvad der er rigtigt for dig

Voldelige kvinder – hun trak kniv

Der er flere voldelige kvinder, end vi umiddelbart går og tror. Efter min mening er der lige så mange voldelige kvinder af partnervold, som der er voldelige mænd af partnervold. Det kan jo lige så godt være en kvinde som en mand, der fører kniven, det behøves der ikke fysisk styrke til. Desuden så bliver man fysisk stærkere, når man er vred og har en adrenalinreaktion.

Når man er i et forhold med partnervold, så er der psykisk vold, og den vold kan kvinder lige så godt udøve, som mænd kan. Det er kun vores tro / holdning, der gør, at vi tror, at kvinder er små og blide, mens mænd er store og grove. Men det har intet med, hvad der faktisk sker. Kvinder kan lige så godt have psykopatiske træk og udøve psykisk vold, som mænd kan.

Kvinder kan have psykopatiske træk

Når f.eks. en kvinde trækker en kniv, kan jeg ikke lade være med at tænke, om hun gjorde det, fordi hun i længere tid har været ude for psykisk og evt. fysisk vold fra sin mand. Og at det derfor var i desperation over den uholdbare situation i hjemmet, der i f.eks. fuldskab fik hende til at trække kniven.
Det kan også være omvendt, at manden trækker kniven fordi kvinden udsætter ham for psykisk og evt. fysisk vold.

Det er ikke kun mænd, der kan være fulde, når de er voldelige i parforhold, det kan kvinder også. Når det er mænd, så hører vi ikke noget særligt om det, men når det er kvinder, så bliver det fremhævet.

Ja ja! Der er store kønsforskelle på, hvad vores holdning er. Så vi dømmer ud fra kønnet i stedet for ud fra situationen.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar