se nyhedsbrevet på nettet
Slå billeder til i dit mailprogram og få det fulde udbytte af denne mail Dependent — Afhængig / undergive — være afhængig af andre — andre er afhængig af dig Nyt på hjemmesiden og Dependent — Afhængig / undergive

Dependent — Afhængig / undergive — være afhængig af andre — andre er afhængig af dig

Nyhedsbrev 2019

Kære nyhedsbrevmodtager!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Dependent — Afhængig / undergive — være afhængig af andre — andre er afhængig af dig
  2. Min hjemmeside er nu delt i to dele. Den gamle og den nye. Den nye hjemmeside er underordnet den anden til det, der er hemmeligt.
  3. Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn — ikke kritik
  4. Under ”Acceptprocessen – terapi af dig selv” har jeg rettet det til
  5. Og i mit CV er også opdateret
  6. Min nye 1-1 blog er der mange, der har problemer med
  7. Nyt tiltag på Blog
  8. Lidt fra Blog
Dependent — Afhængig / undergive — være afhængig af andre — andre er afhængig af dig

1) Dependent — Afhængig / undergive — være afhængig af andre — andre er afhængig af dig

Dependent altså at være afhængig og undergive sig. Det er ikke særlig godt at være dependent. Men vi er alle afhængig af hinanden. Vi er afhængige af, at nogle laver veje, vi kan køre på, sygehuse når vi er…

Dependent — Afhængig / undergive — være afhængig af andre — andre er afhængig af dig

2) Min hjemmeside er nu delt i to dele. Den gamle og den nye. Den nye hjemmeside er underordnet den anden til det, der er hemmeligt.

Som mange af jer efterhånden har fundet ud af, så er der kommet en ny hjemmeside med det hemmelige. Der er kommet den nye persondataforordning, og så har jeg jo min tavshedspligt, så da jeg fandt ud af, at der var problemer med den hemmelige del af den gamle hjemmeside, så har jeg fået lavet en ny hjemmeside Lisegården min side. Her er alt det hemmelige så lagt på. Og kun det hemmelige. Al det der er åbent for alle, som alle kan se, det ligger stadig på lisegaarden.dk.

Dependent — Afhængig / undergive — være afhængig af andre — andre er afhængig af dig

3) Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn — ikke kritik

Der er i alt to, der har klaget over mig. Denne gang har Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn virkelig været opløftende. Det er rigtigt dejligt. Jeg fik “IKKE KRITIK”. Det er jo virkelig dejligt.
Men det allerbedste af det hele, er, at de har skrevet: “at ”Acceptprocessen” er i overensstemmelse med de af Sundhedsstyrelsen anbefalede metoder til behandling og håndtering af stress.” Det er helt utroligt, især når jeg tænker på, alt det sludder, fordomme, falske anklager, osv. jeg var ude for første gang der blev klaget over mig.
Så det her er virkelig et godt fremskridt. Rigtigt dejligt.

Dependent — Afhængig / undergive — være afhængig af andre — andre er afhængig af dig

4) Under ”Acceptprocessen – terapi af dig selv” har jeg rettet det til

Så nu står der også, at Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn også har skrevet om acceptprocessen.

Dependent — Afhængig / undergive — være afhængig af andre — andre er afhængig af dig

5) Og i mit CV er også opdateret

 

Dependent — Afhængig / undergive — være afhængig af andre — andre er afhængig af dig

6) Min nye 1-1 blog er der mange, der har problemer med

Her logger du ind, hvis du har været bruger tidligere
https://minside.lisegaarden.dk/log-ind/
Her opretter du dig som ny bruger
https://minside.lisegaarden.dk/bliv-bruger/

Sig endelig til, hvis du også har problemer.
Du kan skrive til mig på mail: lise@lisegaarden.dk
Eller du kan ringe til mig: 24 22 16 22
Så finder vi ud af det. Og hvis jeg ikke selv kan hjælpe dig, så har jeg en tekniker, som nok skal finde ud af det.

Nyt på hjemmesiden og Dependent — Afhængig / undergive

7) Nyt tiltag på Blog

Hjemmesiden koster mig mange penge, så for at jeg ikke skal lukke, så må jeg jo gøre et eller andet. Så jeg har besluttet, at dem der mest bruger hjemmesiden også skal betale for det. Bare et lille beløb, så jeg kan fortsætte. Jeg er ved at få det installeret. Så må vi se, hvornår det bliver.
Men  nu har I fået en lille varsel om det.

8) Lidt fra Blog

Nyt på hjemmesiden og Dependent — Afhængig / undergive

4/11 Jeg — Jeg er mig — Ondt i ryggen

Det at sige “Jeg!” til sig selv og også i forhold til andre, det er nogle gange virkelig svært. F.eks. at sige: “Jeg vil have ….”, “Jeg har lyst til ….”, “Jeg gør ….”, “Jeg mener …”, osv. Det var i hvert tilfælde svært for mig.…

Nyt på hjemmesiden og Dependent — Afhængig / undergive

27/10 Psykopater findes over alt

Det er så svært at tro, at psykopater findes over alt. Især fordi vi synes, at det kan da ikke passe, at den søde person kan være psykopat. Eller den holdning at det er de kriminelle psykopater, der er de eneste psykopater. Men psykopater findes over alt. På arbejde, derhjemme, på…

Nyt på hjemmesiden og Dependent — Afhængig / undergive

20/10 Som borger kan man meget, hvis man ikke bliver udsat for borgerødelæggelse

Som borger er det ikke din skyld, når der går borgerødelæggelse i din sag. Du kan som borger gøre alt muligt rigtigt, og alligevel vil der ske borgerødelæggelse. I forlængelse af mit indlæg i går “Lovgrundlag udelades, når der laves borgerødelæggelse” vil jeg…

Nyt på hjemmesiden og Dependent — Afhængig / undergive

20/9 IKKE KRITIK i afgørelse over klage

Jeg får IKKE KRITIK i en sag, hvor der er klaget over mig.  Endelig er der kommet en afgørelse i den klage, jeg modtog for 1½ år siden. Det er rigtigt dejligt. Jeg får IKKE KRITIK. Det er utroligt dejligt, at jeg bliver vurderet ud fra sandheden og fakta.…

Seneste kommentarer til indlæg i Blog

Du skal være hjerteligt velkommen til at komme med kommentarer på indlæggene. Det gør du nederst på den side, du vil kommentere.
Du skal være tilmeldt som bruger for at kunne gøre det. Det gør du i menuen under Blog – Bliv bruger eller første gang, du forsøger at skrive en kommentar, så kan du tilmelde dig.

Du kan se mere fra Blog her
https://lisegaarden.dk/blogDer er nu over 900 indlæg. Rigtigt god læselyst.
Nyt på hjemmesiden og Dependent — Afhængig / undergive
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land.

I må gerne sige fra over for overgreb og vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok
– elskede bare fordi I er til, er født.
Intet andet. 🙂

De kærligste hilsner
Fra Lise

Skriv et svar