Nyhedsbrev fra Lisegården – En lise for krop og sjæl, trivsel for dig og dine omgivelser.

Kære alle jer dejlige mennesker, der læser med på mine nyhedsbreve!

Indhold:

 1. Født til at være glad
 2. Lægeerklæring / Lægeudtalelse
 3. Kundeberetning
  a. Sygeliggørelse kan vendes til velfungerende
  b. En udsat mand, hvor x konen bliver ved
 4. Dagsaktuelt

1) Født til at være glad

Når man er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, psykisk og evt. fysisk vold, en psykopat, osv. osv. så har man det ikke særlig godt, og det er svært at tro på, at der er noget godt i en, eller at der er mulighed for at have det godt.

Jeg plejer at skrive: “Husk nu, at lige meget hvad andre siger og gør, så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.
Forstået på den måde, at bare fordi vi eksisterer, er vi gode nok. Altså det modsatte af Janteloven, mobning, vold, osv.
Mere simpelt kan det jo skrives sådan her: Du er født til at være glad. Eller hvis du inden i dig sige: “Jeg er født til at være glad”.
Når vi er udsatte, så kommer vi til at holde fokus på alt det negative og det kommer til at fylde så utroligt meget. For det vi holder fokus på bliver det vi ser og dermed forstørres det.
Så vi kan i stedet acceptere det negative, det er der. Men holde fokus på det positive, så bliver det det, der kommer til at fylde meget, og dermed det positive der forstørres.
jeg ved godt, det er svært, især fordi “alle” andre er så negative og holder sig til alt det negative.
Men vi vælger selv, hvad vi vil inden i os selv. Der er ingen andre der bestemmer derind. Så vi kan starte derinde med at holde fokus på det positive i accept af det negative. Så bliver det mere og mere til at vi forstår, at vi er født til at være glade. Det er så dejligt, når det lykkes.

 

2) Lægeerklæring / Lægeudtalelse

Jeg skal gerne lave en lægeerklæring eller en lægeudtalelse. Det kan lade sig gøre efter, at du har fået 4 behandlinger hos mig og 4 telefonkonsultationer, hvor der arbejdes med acceptprocessen. Altså i alt efter minimum 12 timers konsultation.

 

3) Kundeberetning

Jeg har fået lov til at sætte disse kundeberetninger ind.

a. Sygeliggørelse kan vendes til velfungerende

Sygeliggørelse kan vendes til velfungerende
Her er det en kundeberetning om en kunde, der har virkelig store problemer med familien, x, advokater, læger og vores retssystem.
Men det er lykkedes at vende situationen, så retssagerne nu vindes, og kunden er velfungerende. Det er bare så dejligt at se, når det lykkes. Så når den kunde kan, så kan du også.

b. En udsat mand, hvor x konen bliver ved

En udsat mand, hvor x konen bliver ved
Her er det en mand, der er udsat for at x-konen bliver ved med at genere både manden og børne. Beskrivelser er 1½ år han var i behandling hos mig. Han arbejder selv videre og klarer selv de udfordringer, der er. Det er så dejligt at se, hvor godt man kan gøre det, når man får lært acceptprocessen. Og her ses det, at børnene også er gode til det.

 

4) Lidt fra Dagsaktuelt

Her kan du se lidt nyheder fra Dagsaktuelt
05/10 Har vi et retssamfund?
26/09 Syg / forkert for at få opmærksomhed / omsorg

Der er nu ca. 500 indlæg. Rigtigt god læselyst.
Se flere indlæg fra Dagsaktuelt her:

Blog

Husk nu, at lige meget hvad andre siger og gør, så er I nogle dejlige og vidunderlige mennesker, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land.
I må gerne sige fra overfor overgreb og vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

1 kommentar

 1. Hvor er det dejligt at kunne tænke, at vi alle er født til at være glade. Så er det hvordan vi som enkelt individ forvalter vores liv, om vi er glade eller ikke er det.
  Det kunne da være dejligt at være glad.
  Her bruger jeg acceptprocessen, så du kan lære at takle det, når du ikke er glad, så du bliver glad.
  Du kan godt lære det. Det er inden i dig, det foregår.
  Så når jeg kan og andre kan, så kan du også.

Skriv et svar