Billeder

Kunst læger

Vi kan alle heles

Billeder
Det er vidunderligt at tegne og male. Det er en fantastisk måde at udfolde sig på. En måde til at løse indre problemer! Til at få fat i glæden inden i én selv: En glæde, som ikke altid er der til daglig, men som vi alle har, og som kan komme frem, når vi tegner og maler.
Jeg selv skal bare tegne eller male én eller to billeder, ja, så begynder der at titte lidt glæde frem. Så kan jeg mærke, at der bliver løst lidt op for de indre spændinger.
Er jeg rigtig gået i baglås i løsningen af et problem, ja, så er en vej frem at hente tegne- eller malegrejerne. Jeg prøver at få fat i følelsen af problemet og tegne eller male den.

Jeg kommer gerne og holder et foredrag om, hvordan du laver terapeutisk tegning eller maling. Kontakt mig for yderlige information på tlf. 70 22 33 83 eller send en mail.

Du kan se mere om udstilling af billeder, salg af billeder og billeder af Lise Seidelin. Samt priser.

Jeg Lise Seidelin udstiller gerne mine billeder.
Er du interesseret i at se dem, så ring mobiltelefon 24 22 16 22 eller skrive en mail: lise@lisegaarden.dk Eller se mere under kontakt.

Hovedfordele
Fordel 1 Du lærer en måde, at finde en løsning på en indre konflikt
Fordel 2 Du kan få et foredrag
Fordel 3 Du kan få en udstilling af billeder
Fordel 3 Du kan købe et billede eller reproduktion, som du kan have hængende der hjemme til at minde dig om livets gode sider – Lyset.

Priser på billeder

Lisegården