Der er alt for meget at lave, så har politiet alt for ofte manglende indsats.

Vi har en lovgivning i Danmark, som vi skal følge, men det er ikke altid, vi gør det. Nogle er værre til at overtræde loven end andre. Når vi er udsat for overgreb, vold – psykisk og evt. fysisk vold, en psykopat, en med psykopatiske træk, en sociopat, osv. osv. er vi udsat for dem, der ikke overholder loven. Det er ulovligt at lave overgreb, vold osv. Hvis vi ikke selv kan stoppe det, eller på anden måde har brug for hjælp til overgrebene og volden, så er politiet en af de instanser, vi kan henvende os til.

Nyhedsbrev 20-12-2012

Kære nyhedsbrevmodtager!

Aller først vil jeg ønske alle en god jul og et lykkebringende nytår, hvor jeg håber alle vil få mere fred og ro i sig selv, og dermed være med til at andre også har mere fred og ro, og på den måde være med til at en selv og andre bliver mere glade.
Men der er alt for mange af os, der har julestress. Her er en artikel om feriens udfordringer og følgevirkninger. Feriens udfordringer og følgevirkninger

 

Nyhedsbrev indhold:

  1. Politiets alt for ofte manglende indsats

 

1) Politiets alt for ofte manglende indsats

Vi har en lovgivning i Danmark, som vi skal følge, men det er ikke altid vi gør det. Nogle er værre til at overtræde loven end andre. Når vi er udsat for overgreb, vold – psykisk og evt. fysisk vold, en psykopat, en med psykopatiske træk, en sociopat, osv. osv. er vi udsat for dem, der ikke overholder loven. Det er ulovligt at lave overgreb, vold osv. Hvis vi ikke selv kan stoppe det, eller på anden måde har brug for hjælp til overgrebene og volden, så er politiet en af de instanser, vi kan henvende os til.

Desværre er min erfaring, at det ikke er altid, at politiet gør den indsats, de burde. Nogle gange ja! der går de i gang og den, der udøver overgrebene. Men det er desværre langt fra altid. Desværre. Jeg ser det så tit. Det er så destruktivt for den, der ikke får den hjælp de har brug for til at få den der bryder loven til at holde op med at bryde loven.

Her et par offentlige eksempler fra i dag.

Tænk dig om, når du siger noget om andre. Din vrede kan være berettiget, men derfor skal måden det siges på være lovlig.
Også selv om det for dig er svært at få en anden dømt for injurier, så er det stadig ulovligt at lave injurier.
https://www.facebook.com/lise.lisegarden/posts/308684002576386

Hvor ville det have været godt, hvis politiet havde taget sig af denne sag lidt tidligere. Men det ser jeg desværre alt for ofte, tingene skal være meget grove før politiet evt. tager sig af det. Nogle gange først når det er mord. Desværre. Jeg ser det alt for tit. Desværre.
https://www.facebook.com/lise.lisegarden/activity/4022539449970?og_perm_src=OPEN_GRAPH_SINGLE_STORY

Politiet skriver på Facebook:
https://www.facebook.com/politi …

Det er værd at huske at politiets opgave er, ”dansk politi, skal sørge for, at skyldige drages til ansvar i henhold til lovgivningen”, så når dokumentationen er i orden, så burde det jo være let for politiet at gøre noget ved sagen. Men jeg ved desværre, at det ikke altid er det, der sker. Jeg hører det alt for tit. Og jeg har selv prøvet det. Desværre. Dengang jeg var udsat for vold, der ringede jeg efter politiet. Anden gang jeg ringede kom de, men da var min dengang x-mand gået, efter at have givet mig endnu flere tæsk. Desværre sagde politiet ved den efterfølgende afhøring ikke til min x, at vold er ulovligt, så min x mente, at det var helt berettiget og dermed tilladt at være voldelig, og dermed at x kunne fortsætte med volden mod mig og senere også sønnen, hvilket også skete. Politiet kunne da godt have sagt, at vold er ulovlig.

Se hele artiklen her Politiets alt for ofte manglende indsats

 

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise
Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

Skriv et svar