Det er farligt at gå fra kæresten, når vi vil ud af partnervold og væk fra de psykopatiske træk.

I Danmark har vi den normale holdning, at når en kvinde er udsat for vold, så kan hun bare gå. Det er uforståeligt, hvorfor hun ikke går. Det er vores normale holdning til partnervold og dem, der er udsat for psykopater.

Min erfaring er, at sådan er det slet ikke. Oftest er det farligere at gå fra en voldelig eller psykopatisk kæreste M/K – både for mænd og for kvinder. Statistikker viser, at 80 % af volden sker efter adskillelsen.

Nyhedsbrev 19-5-2009

Kære alle nyhedsbrevmodtagere!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Farligt at gå fra kæresten
  2. Far fængslet for at bestille lejemord på ekskonen
  3. Fængslet for trusler
  4. 18-årig fængslet for bortførelse
  5. Jeg har aldrig haft i baghovedet, at hun skulle slås ihjel
  6. Voldsmand truede ekskæreste igen
  7. Lidt til eftertanke

 

1) Farligt at gå fra kæresten 

Der har i den forgangne tid været en hel del i pressen om vold mod ekskærester. I Danmark har vi den normale holdning, at når en kvinde er udsat for vold, så kan hun bare gå. Det er uforståeligt, hvorfor hun ikke går. Det er vores normale holdning til partnervold og dem, der er udsat for psykopater.Min erfaring er, at sådan er det slet ikke. Oftest er det farligere at gå fra en voldelig eller psykopatisk kæreste M/K – både for mænd og for kvinder. Statistikker viser, at 80 % af volden sker efter adskillelsen. Især hvis der kommer en ny kæreste til er det virkelig farligt.Så det er farligere at gå fra en kæreste, der har voldelige tendenser end at blive, selv om det selvfølgelig også er farligt at blive.Jeg får flere og flere i min konsultation, der magter at bryde dansen, så de får det godt med eller uden kæresten. Det er så rart at se.Dansen har jeg beskrevet på under Psykopatens ændring

Jeg har sat nogle eksempler ind på, hvad der kan ske, hvis man går fra sin kæreste

 

2) Far fængslet for at bestille lejemord på ekskonen

45-årig mand fængslet under mistanke for at have bestilt et drab på sin eks-kone og hendes nye kæreste. http://nyhedsbreve.politiken.dk/g.php?1411801-9917130-3fcdd75e-http%3A%2F%2Fpolitiken.dk%2Findland%2Farticle709676.ece (Forældet link)
Politikken.dk Nyhedsbrev on 13-5-2009

 

3) Fængslet for trusler

15:46 Torsdag eftermiddag blev en mand fra Brønderslev fængslet ind til 19. maj, sigtet for i tre tilfælde at have truet sin ekskone på livet Nordjyske.dk lø 9-5-2009 link forældet

 

4) 18-årig fængslet for bortførelse

Folk stod bare og kiggede, siger vidne om ung mands vold og bortførelse af 16-årig ekskæreste i Århus.   Læs mere (Forældet link)
Politiken.dk Nyhedsbrev Lø 9-5-2009

 

5) – Jeg har aldrig haft i baghovedet, at hun skulle slås ihjel

De møder hinanden på datingsiden www.hotdating.dk på internettet i maj sidste år. De skriver frem og tilbage og aftaler at mødes i oktober.

Men det bl…http://www.fyens.dk/article/1239285:Odense—-Jeg-har-aldrig-haft-i-baghovedet–at-hun-skulle-slaas-ihjel
Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende fr 08.05.2009

 

6) Voldsmand truede ekskæreste igen

http://www.fyens.dk/article/1240886:Svendborg–Voldsmand-truede-eks-kaereste-igen
Nyhedsbrev fra Fyens StiftstidendeOn 13-5-2009

 

7) Lidt til eftertanke

Politiken.dk Nyhedsbrev ti 12-5-2009Unge i sorg må vente op til et år på hjælp  (Forældet link)
Stærkt traumatiserede unge med døde forældre kan ikke få plads i terapigrupper med ligesindede. Læs mere (Forældet link)
Nordjyske.dk sø10-5-2009
Amnesty kræver hård straf for sexovergreb11:03 Det er urimeligt, at Danmark ikke straffer sexovergreb mod berusede kvinder lige så hårdt som almindelig voldtægt, mener menneskeretsorganisationen Amnesty. Mæ…http://www.b.dk/danmark/amnesty-kraever-haard-straf-sexovergreb

Kommuner sløser med førtidspension11:01 Den samme person kan få tilkendt førtidspension i én kommune og blive afvist i en anden, viser ny analyse. Arbejdsmarkedsforsker fra AAU er bekymret.http://politiken.dk/indland/ECE707724/kommuner-sloeser-med-foertidspension/

Og så er der alle de andre bivirkninger.Tænk hvis hende der til sidst er omtalt i artiklen rent faktisk havde været udsat for partnervold.Det kan jeg ikke lade være med at tænke på, når jeg ved, hvor mange der er udsat for partnervold, der faktisk får medicin mod skizofreni. Altså har en fejldiagnose.
Politiken.dk NyhedsbrevSø 10-5-2009
Medicin har måske slået 46 psykisk syge ihjel (Forældet link)
Antallet af medicinrelaterede dødsfald blandt psykisk syge er højere, end papirerne afslører, mener både myndigheder, læger og organisationer. Læs mere (Forældet link)

Mandens rettigheder til ægteskabelige forpligtigelser.Jeg mener ellers at Kenya var et at de bedre fungerende lande i Afrika, men kvinden er åbenbart så undertrygt at det er manden rettighed til sex. Jeg er meget spændt på, hvordan den retssag kommer til at gå. Fro det handler ikke kun om fred i landet, det handler også om kvinders ligestilling.Nogle mænd i Danmark har samme indstilling. De har ægteskabelige rettigheder til sex, når manden vil, så er det lige meget, om kvinden vil.Hvis han får ret i Kenya, så vil det bestyrke mændene i Danmark til at undertrykke kvinderne. Om ikke andet, så de kvinder der flytter til Danmark fra Afrika. Det er tankevækkende.
Politiken.dk Nyhedsbrev Link forældetSø 10-5-2009

Sex-hungrende mand sagsøger kvinder
Kenyansk mand sagsøger kvindeorganisationer for at opfordre til sex-strejke. Hans kone nægtede ham nemlig sex.
Læs mere (Forældet link)

 

Truede med drab på FacebookTo undervisere på en skole på Ærø har gjort sig så upopulære hos en 17-årig dreng, at han på Facebook truede med at slå dem ihjel.Drengen skrev på s…http://www.fyens.dk/article/1239316:Indland-Fyn–Truede-med-drab-paa-Facebook
Sexting kan ødelægge din fremtidCANBERRA: I Australien er en ny dille blevet så populær blandt landets yngre indbyggere, at regeringen i staten New South Wales nu lancerer en kampagn…http://www.fyens.dk/article/1238404:Kloden-Rundt–Sexting-kan-oedelaegge-din-fremtid
Politikken.dk Nyhedsbrev
Psykiske sygdomme koster milliarder
Antallet af psykisk syge danskere er eksploderet, men nu skal ny behandling få tusindvis tilbage i job. Læs mere
Dagens medicin fr 15-5-2009

Hver 7. demente har ikke demens
Ud af de patienter, der i 2003 fik stillet diagnosen demens, har det vist sig, at 14 pct. fik en forkert diagnose
se link

Nyhedsbrev fra Fyens Stiftstidende lø 9-5-2009
Lagde nøgenbilleder af 15-årig ud på nettet En 15-årig pige fra Nyborg-kanten blev torsdag hentet af politiet i Horne ved Hirtshals.Hun opholdt sig hos en 21-årig mand, der havde lagt nøgenbill…http://www.fyens.dk/article/1239739:Indland-Fyn–Lagde-noegenbilleder-af-15-aarig-ud-paa-nettet
Dagens medicin fr 15-5-2009Æggeallergi svær at ændre med afholdenhedBørn med æggeallergi, der omhyggeligt undgår æg, forbedrer ikke deres chancer for at komme af med allergien.
Læs mere
Hvor ville det være dejligt, hvis der var lidt flere der forstod, at der kan være en psykisk årsag bag allergien. Ændres den psykiske bagvedliggende årsag, så forsvinder æggeallergien.

 

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

1 kommentar

Skriv et svar