Dejlig og vidunderlig men også psykopat

I går så jeg i en udsendelse noget om veninder. Hvis man drejer pointen en lille smule, så den bruges på kærester i stedet, så kan man sige, at den rigtige kæreste er en, der får en til at føle sig rigtig, mens den forkerte kæreste får en til at føle sig forkert.

Især når vi er udsat for mobning, Janteloven, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så er det alt for ofte svært at finde ud af, hvad der er den rigtige kæreste.

Vi elsker dem, også når de udøver overgreb, vold, osv. mod os. Det hele er vores skyld, også selv om vi oftest intet har med det, vi får skyld for, at gøre, vi er dumme, forkerte, syge, osv. Det er svært eller nogle gange ikke muligt at komme fra dem, selv om vi forsøger.

Så også her skal vi ind og finde ud af, hvordan det føles inden i os, ved at være sammen med den kæreste. Føler vi os rigtige, eller føler vi os forkerte? Jeg ved godt, at det ikke er så enkelt, men som rettesnor kan det godt bruges. Vi ønsker måske alligevel at være sammen med den kæreste, så er det inden i os selv, vi skal ind og finde ud af, hvad det er, der gør, at vi føler os forkerte og så lære, hvordan vi gør, for at vi føler os rigtige. Det er inden i os hver især, det foregår.

Jeg bruger acceptprocessen også her. Det er bare så dejligt at se, når det virker.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Du er rigtigt, lige meget hvordan andre gør og siger.

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar