Opildne til had – psykopat, politi, sagsbehandleren, osv. Opildne til had - psykopat, borderline, narcissist, vold, mobbe, Janteloven, osv.

Det er så let at opildne til had, især mod dem, der er inde i kategorien tabubelagte områder eller minoriteter, som det jo også er. Hvis vi ser på den gruppe, som opildner til had, så er det generelt de opildner til had. De skal bare have nogle at hade for at give sig selv mulighed for at hade en eller anden.

De opildner til had både mod de udøvende psykopater, voldelige, mobbere, Jantelovsudøvere, osv. osv. men der er også dem der opildner til had mod de udsatte for Janteloven, mobning, vold og her især den psykiske vold, psykopater, borderliner, narcissister, osv. osv. Altså lige så snart det er noget, der er tabubelagt, noget, der ikke er normen, noget, der ikke er, som facaden skal se ud, så er der nogen, der går i gang med at opildne til had mod dem både de udøvede og de udsatte.

Opildne til had - psykopat, borderline, narcissist, vold, mobbe, Janteloven, osv.

Vandren i livet

Opildne til had - psykopat, borderline, narcissist, vold, mobbe, Janteloven, osv.

Vi skal vandre i livet – både med det positive og dets negative sider og alligevel sørge for hver især, at vi har det godt.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Det er let at opildne til had

Det er så let at opildne til had. Der er så mange, der f.eks. bliver forargede over, at nogen fortæller om, hvordan de reelle har det, også de tabubelagte sider. Sladder og bagtalelse er noget, vi desværre ynder meget. På den måde kommer vi til at opildne til had mod lige den person, som det nu lige skal gå ud over. Og så står vi sammen (bliver medløbere) mod den person, opdigter en masse løgne om personen for at være med og inden for gruppen, man sladrer, så man ikke selv bliver den udsatte.

Lige nu har vi enkeltpersoner, der offentligt opildner til had, der kommer medløbere, som så også opildner til had. Den gruppe hadet går ud over begynder så også at hade tilbage og dermed også opildner til had. Her går dansen virkelig i gang. Der bliver optøjer, bål i gaderne, stenkast, osv. Vi kunne se det under 2. verdenskrig, hvor det var mod jøderne, nu er det så mod muslimerne. Men det sker også mod andre minoriteter.

Opildne til had - psykopat, borderline, narcissist, vold, mobbe, Janteloven, osv.

Det bliver os og dem. En masse had og dermed dårligdom.

Men vi skal alle være her både os og dem, altså den modsatte vej.

Det sker alle vegne

Men det sker jo også privat, i grupper, på Facebook, osv., når en person siger en masse negativt om en anden gruppe personer – f.eks. generelt siger negativt om psykopater, politiet, den offentlige sektor, osv. Når der så er en masse, der rigtigt synes, at psykopater, politi, osv er så dumme, dårlige, forkerte, osv. osv. så hopper de med på dansen, så der bliver “stenkast” og “bål i gaderne” omkring den gruppe af personer – her eksemplet med psykopater, politi, osv.

Men også helt ned i den enkeltes liv sker det samme, at der af en person opildnes til had mod en anden person. Når den udsatte så begynder at forklare sig og forsvare sig, så hopper den udsatte person med på dansen, og så bliver der igen “stenkast” og “bål i gaderne”.

Opildne til had - psykopat, borderline, narcissist, vold, mobbe, Janteloven, osv.

Det hele bliver værre og værre.

Men vi skal alle have det godt. Det modsatte.

Dansen går i gang

Når der bliver opildnet til had, så bliver det hele bare værre og værre. Dansen – den negative livsspiral går virkelig i gang. Man går i selvsving, retfærdiggør sine handler med had, hadet blusser mere og mere op, den udøvende del, hader mere og mere, og den udsatte del ender med også at hade mere og mere.

Opildne til had - psykopat, borderline, narcissist, vold, mobbe, Janteloven, osv.

Det er både i det små og i det store.

Og i alt det ind imellem.

Du kan få det godt

Også her skal vi den modsatte vej. Lige meget om det er i det store i det offentlige rum på gaden med utroligt mange mennesker på den ene og den anden side, eller i det små hvor det er mellem to mennesker.

I stedet for at opildne til had, så skal vi acceptere, sende lys, rose, være forstående, lytte, tro dem, elske dem, og sige fra med kærlighed. Altså acceptprocessen.

Og ja! Jeg ved godt, det er utroligt svært, når der bliver opildnet til had. Vi hopper helt automatisk med på hadet, sladderen, negativiteten, osv. Det er vi vant til og oplært til og vores kultur og norm er sådan.

Det første vi skal, er, at blive opmærksom på det, dernæst er det at gå i gang med inden i en selv at stoppe sin egen indre vane af at opildne til had, finde ro og fred med sig selv, så man selv har det godt. Når man kan det, så kan man lære at stoppe det overfor andre og imod en selv. Så har man virkelig stoppet den negative dans, altså den negative livsspiral, så er der virkelig mulighed for at have det godt selv, og det får ens omgivelser også, eller i det mindste får de mulighed for det. Det er jo deres valg. Hvis de hellere vil have det skidt og hade, så er det jo deres valg.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også.

En lille tilføjelse

Jeg er sikker på, at der er nogen, der vil synes, at jeg jo selv opildner til had mod psykopater. Og ja, det kan man sagtens sige, at jeg gør. Men jeg håber, at I vil se, at det jeg gør, er, at oplyse. Der er forskel på at oplyse og at opildne til had.

Som jeg ser det, så er psykopater også mennesker, der har gode som dårlige sider, ligesom alle andre mennesker. Nogle har flere dårlige sider end andre. Og nogle bruger mere deres dårlige sider til at ødelægge andre.

Men hvis vi skiller handling og mennesket ad, så er psykopater jo også mennesker, som er dejlige og vidunderlige, elskede bare fordi de er til – er født. Intet andet.

At de har dårlige handlinger, der går ud over andre, er jo deres handlinger. Derfor er de stadig som menneske – dejlige. De har også gode handlinger, ligesom alle mulige andre mennesker. Så vi skal skille tingene ad, så vi også ser det dejlige menneske, de er. Og så sige fra overfor deres handlinger, som ødelægger os. Ikke sige fra overfor mennesket. Der er stor forskel på at sige fra overfor mennesket og sige fra overfor handlingerne.

Hvis du kan acceptere, og dermed anerkende mennesket, så er du virkelig kommet langt.

Få det godt – Find dig selv

Lær at finde fred og ro i dig selv. Hjælp dig selv til at få overblik og handlekraft. Bliv mere positiv og glad. Få det godt og find dig selv! Med metoder indenfor visualisering og samtaleterapi giver jeg dig redskaber til at takle de udfordringer, du måtte møde på din vej – hel dig selv – også på egen hånd.

Se mere om behandling og om mine behandlingsmetoder:

Samtaleterapi  og  Visualisering  ved brug af  Acceptprocessen

Behandling på Lisegården #behandling Opildne til had - psykopat, borderline, narcissist, vold, mobbe, Janteloven, osv.

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Du bliver positiv og glad

Du er god nok

Husk at du er et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

Hvis du ikke synes det, så sig endelig til, så skal jeg vejlede dig, så du har en mulighed for at lære det.

Du kan – Når jeg kan, så kan du også.

Behandling på Lisegården #behandling Opildne til had - psykopat, borderline, narcissist, vold, mobbe, Janteloven, osv.

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

Skriv et svar