Det er uforståeligt med vold mod børn af deres forælde. Vi kan slet ikke tro, at det kan lade sig gøre. Sådan er normen i vores samfund. Men det er mere udbredt end vi går og tror.
Nyhedsbrev 23-11-2009
Kære alle nyhedsbrevmodtagere!
Nyhedsbrev indhold:
  1. Tør man høre den voldsramte?
  2. Nye artikler på hjemmesiden – Nu er det nok – Et liv med vold i hjemmet
1) Tør man høre den voldsramte?
I dag er der mange, der har meget svært ved at turde høre, hvad den, der er voldsramte, siger. Jeg støder så tit på det i min klinik. De bliver ikke troet. Hvordan skal de så kunne få den hjælp, de har brug for?
Det værste er, når dem, der skal hjælpe de voldsramte, ikke vil høre, hvad den voldsramte siger. Og især når det er et barn, der er udsat for vold, især hvis de er under 12 år. Så er det nærmest umuligt at blive hørt. Alt for ofte ender det helt galt, måske ender det med at barnet dør, slået ihjel af en af sine egne forældre.
2) Nye artikler på hjemmesiden
Jeg har fået lov til at sætte to mere artikler ud på min hjemmeside. To artikler, der er værd at blive klog på. Det er primært om børn udsat for vold i hjemmet.
Der er oplysninger, som selv jeg var forundret over. Bl.a. at 21 % af børn i skolen har været udsat for vold fra en af sine forældre. Det er meget mere, end jeg regnede med. Og jeg plejer ellers at sætte tallene meget højt.
Et liv med vold i hjemmet
Et liv med … vold i hjemmet
De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra LiseLisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelserMed venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk
Tidligere nyhedsbreve kan læses her Blog
 Tilbage til Blog

Skriv et svar