Når vi er udsat for Janteloven, mobning, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. osv. så er en af de ting, vi alt for let kommer til, nemlig at holde fokus på alle de negative sider. Når vi holder fokus på det negative, så er det det, der kommer til at fylde hele vores liv. Den ene tanker kommer helt af sig selv efter den anden. Det bliver tankemylder, der bliver mere og mere negativ.

På den måde forstørres det, der bliver simpelthen mere og mere negativt i vores liv. De negative tanker fylder mere og mere. Dansen forværres og forstørres, og vi får det værre og værre. Hvor jeg dog kender det, ikke bare fra mig selv men også fra dem jeg hjælper. Det er en helt almindelig ting, desværre. Og hvor er det dog svært at bryde den vane. Men hvis man øver sig og øver sig og øver sig, så kommer det. Det er så dejligt at se, hvordan det positive begynder at tage over, når man holder fokus på det positive.

Så det man fokuserer på forstørres

Jeg bruger acceptprocessen. Det virker utroligt godt.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også. Husk, du er god nok, bare fordi du er født – er til. Det kan du jo starte med at holde fokus på

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder

1 kommentar

  1. Det er utroligt så meget, vi fokuserer på alt det negative.
    Selv det positive, som vi fortæller hinanden, at vi skal være i, det er jo også negativer. For det er en bebrejdelse og ikke en accept.
    Så vi har det virkelig slemt her i Danmark. For vi har det virkelig med at holde fokus på alt det negative – altså massere af Jantelov.
    Så i stedet kan vi tænke på, alt det dejlige, der også er, i accept af alt det negative, så det negative mindskes og det positive øges.
    Det vi fokuserer på, det øges.

Skriv et svar