Vi har alle en kerne af lys, det er det, der gør, at vi lever, det indre symbolske lys. Det er “bare” at turde se kernen af lys og turde være i den. 🙂 Men hvor er det svært, at turde, når vi har hørt på alle dem, der har sagt, vi var forkerte, dumme, osv. fik en vane af, at vi ikke er gode nok, blev mørk, og gemte lyset i vores kerne.

Nyhedsbrev fra Lisegården – En lise for krop og sjæl, trivsel for dig og dine omgivelser.
Kære alle jer dejlige mennesker, der læser med på mine nyhedsbreve!

Indhold:

  1. Vi har alle en kerne af lys
  2. Nye ting, der sker
  3. Teknik er dejligt, når det virker
  4. Mail
  5. Dagsaktuelt

1) Vi har alle en kerne af lys

Det er det, der gør, at vi lever, det indre symbolske lys. Det er “bare” at turde se kernen af lys og turde være i den. 🙂 Men hvor er det svært, at turde, når vi har hørt på alle dem, der har sagt, vi var forkerte, dumme, osv. fik en vane af, at vi ikke er gode nok, blev mørk, og gemte lyset i vores kerne. Det var for farligt at være der. Tro på det og leve i det. Men når vi øver os og forsøger og øver os igen og igen, så kommer det.
I Afrika lærte jeg lyset. Da jeg kom til Danmark som 9-årig, lærte jeg mørket – Janteloven, mobning, osv. Siden kom volden, osv. og så begyndte jeg langsom meget meget lansomt at lære lyset. Det er bare så dejligt, når jeg tør. 🙂 Og især er det dejligt, når jeg kan lære andre det. De får det så godt.

 

2) Nye ting, der sker

I kan glæde jer.
Som nogle af jer allerede har bemærket, så er jeg i gang med at ændre på den måde, jeg gør tingene på. Det tager en hel del tid, at finde ud af, hvordan det hele skal virke, så det er bedst muligt.
Jeg brugte meget tid på at skrive daglige indlæg, så det skal jeg have fundet et rimeligt leje omkring.
Jeg er mere aktiv på LinkedIn, og er spændt på, hvordan det virker.
Der vil også komme flere ændringer, når jeg nu rigtigt kommer i gang. Så I kan glæde jer. Jeg håber, det bliver bedre for mig og for jer, når det hele er på plads.

3) Teknik er dejligt, når det virker

Som mange af jer ved, så har jeg haft store problemer med hjemmesiden og hjemmesideudbyderen, som startede for godt 2 år siden, hvor jeg skulle i retten og videre til Landsretten. Der er nu endelig kommet en afklaring. Det lykkedes mig at få et forlig, så nu er de juridiske problemer omkring hjemmesiden løst.
Nu skal så alle de tekniske problemer løses, der kom i anledning af den hjemmesideudbyder. Jeg har fundet en ny udbyder, og hjemmesiden er overført til den nye. Herefter skal jeg så i gang med at lave ny opsætning og nyt indhold, så det er i orden.

4) Mail

Der har været en del problemer med mail på det sidste, hvor jeg kan se, at nogle af mine mails ikke er gået igennem til dem, jeg har skrevet til. Og samtidig, så har jeg ikke fået alle de mail, jeg skulle have haft. Så hvis der er nogen, jeg ikke har svaret, så tøv ikke med at skrive igen, eller endnu bedre ring til mig på 24 22 16 22. Så er du sikker på, at du får forbindelse til mig.

5) Lidt fra Dagsaktuelt

Her kan du se lidt nyheder fra Dagsaktuelt
13/09 NÅR PSYKOPATEN ER KVINDE.
29/08 Vi må alle være her

Der er nu ca. 500 indlæg. Rigtigt god læselyst.
Se flere indlæg fra Dagsaktuelt her:

Blog

Husk nu, at lige meget hvad andre siger og gør, så er I nogle dejlige og vidunderlige mennesker, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land.
I må gerne sige fra overfor overgreb og vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

1 kommentar

Skriv et svar