Acceptprocessen – Nyhedsbrev

Mange har efterspurgt mere materiale om acceptprocessen.

Jeg har nu udgivet min første e-bog. Den hedder ”Acceptprocessen – Kort mit liv og mine behandlingsmetoder”.

Nyhedsbrev 21-6-2011

Kære alle nyhedsbrevmodtagere!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Acceptprocessen
  2. Pusterum
  3. Autoriteter
  4. Psykisk vold

 

1) Acceptprocessen

Mange har efterspurgt mere materiale om acceptprocessen.
Jeg har nu udgivet min første e-bog. Den hedder ”Acceptprocessen – Kort mit liv og mine behandlingsmetoder”. Den er tilgængelig på nettet.
Se mere under bøger eller se her hvor du kan købe den

Se desuden mere om acceptprocessen her

 

2) Pusterum

Den mailliste, som jeg havde, virker desværre ikke mere. Derfor har jeg oprettet en ny. Denne gang på Facebook. Der er nu to grupper: “Pusterum hos Lise Lisegården” for dem, der gerne vil være i en lukket gruppe. Og “Pusterum – efter 1 konsultation hos Lise Lisegården”. Den sidste er en gruppe, der kun er for dem, der har været i behandling hos mig.

Der er desuden også en åben gruppe, som alle kan skrive i, den hedder ”Psykopat? Kender du en?” Her står der en masse ting om, hvordan det er at være udsat for en psykopat / en med psykopatiske træk. Desuden står der en hel del om, hvordan man kan takle dem. Hvad andre har gjort. Der er meget, man kan blive klog på.
Det vigtigste er nok, at man kan se, at vi ikke er alene, men at der er mange andre, der er udsat for det samme.
Se mere under gratis, hvordan du tilmelder dig.

 

3) Autoriteter

Autoriteter er nogle mennesker, som vi ofte ser op til, og som på en eller anden måde får magt over os, og som vi tror, er mere vidende og kan en masse mere end os selv.
Men jeg ser desværre alt for ofte, at autoriteter ikke har … se mere på hjemmesiden – Autoriteter.

 

4) Psykisk vold

Der mange der desværre ikke mener, at psykisk vold er psykisk vold. Jeg er desværre også støt på læger selv overlæger indenfor psykiatri, som mener, at definitionen på psykisk vold ikke er rigtig. De mener, at det kun er den svære og meget alvorlige vold, som er psykisk vold. Men den lette psykiske vold er jo også psykisk vold. Så chikane, nedgørende ord, trusler, ydmygelser, krænkelser, bagtalelser, mobning, injurier osv. osv. osv. det er altså alt sammen psykisk vold og desuden strafbart.

 

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

Skriv et svar