Advokater er også mennesker

Dommere og advokater er også mennesker desværre og har gode som dårlige sider. Ligesom læger, sagsbehandlere, psykologer, politi, osv. er mennesker med godt og dårligt, så er dommere og advokater også mennesker. Nogle er gode, andre er ikke.

Nyhedsbrev fra Lisegården – En lise for krop og sjæl, trivsel for dig og dine omgivelser.
Kære alle jer dejlige mennesker, der læser med på mine nyhedsbreve!

Indhold:

  1. Advokater er også mennesker
  2. Kundeberetninger
  3. Dagsaktuelt

1) Advokater er også mennesker

Er der nogen, der kender en god advokat, der kan tage og vil tage en sag?
Dommere og advokater er desværre også mennesker og har gode som dårlige sider. Ligesom læger, sagsbehandlere, psykologer, politi, osv. er mennesker med godt og dårligt, så er dommere og advokater også mennesker. Nogle er gode, andre er ikke.
Nogle varetager reelt klientens interesser, andre ødelægger det for klienten, bare for at tjene penge. Så også her kommer der mange dårlige historier ud, men der er også gode historier – dem hører vi så alt for ofte ikke om. Sådan er livet. Det er om at lære at takle alt det negative vi møder i livet, så vi ikke selv bliver ødelagt af de dårlige mennesker omkring os og begynder at finde de gode mennesker.

 Dommere og advokater er også mennesker her et eksempel

Som nogle af jer ved, så startede der en sag omkring min hjemmeside for 2 år siden. Kim Thrane og hans medarbejdere fra Marketing Manager lavede fejl, virkelig mange fejl, som han så gjorde alt for at undgå at rette, så jeg ingen nye kunder fik de 5 uger, jeg havde hjemmesiden hos ham. Desværre.
Det første år kørte jeg selv sagen. Men når man fremlægger en sag i byretten selv, så er der nogle dommere, der er sure over, at tingene ikke foregår, som når der er advokater på, så derfor tabte jeg. Jeg har så appelleret sagen, så nu ligger den hos Landsretten.
Men her har jeg desværre fået en af de dårlige advokater, og hvor dårlig er først nu gået op for mig. Der skal være retsmøde her den 28-8-2017, hvor jeg så nu ingen advokat har.
Og jeg har fundet ud af, at fra den 4-4-2017, hvor jeg troede, at sagen var udsat, der har advokaten kørt sagen bag min ryg, og dermed uden mit vidende eller godkendelse af det. Det er godt nok ubehageligt.
Så er der nogen, der kender en god advokat, der kan tage og vil tage den sag?

Jeg har fundet en anden advokat, som vejleder mig, men han har ikke møderet for Landsretten. Det er en af de virkelig gode advokater. Så det er ærgerligt, at han ikke må møde i Landsretten.

Tilføjelse 15-8-2017:
Så er det slut med den sag. Det lykkedes mig og min nuværende advokat at få sagen forligt. Så jeg slipper for at møde i Landsretten, og jeg slipper for at skulle have en ny advokat. Juhu!
TAK for alle jeres beskedder til mig, og fordi I vil mig det så godt. TAK. Det glæder mig meget. TAK! 🙂 <3

Se eksempler på anbefalede advokater her

2) Kundeberetninger:

Jeg har fået lov til at sætte denne kundeberetning ud på hjemmesiden.
At blive i forholdet selv efter et on / off forhold
At blive i forholdet selv efter et on / off forhold

3) Lidt fra Dagsaktuelt

Her kan du se lidt nyheder fra Dagsaktuelt
12/08 Mange har psykiske lidelser
11/08 Socialt udsatte børn

Der er nu over 400 indlæg. Rigtigt god læselyst.
Se flere indlæg fra Dagsaktuelt her:

Blog

Husk nu, at lige meget hvad andre siger og gør, så er I nogle dejlige og vidunderlige mennesker, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land.
I må gerne sige fra overfor overgreb og vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

 

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

 

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

 

Skriv et svar