Respekt har vi alle brug for.
Det at man ikke er respekteret – får respekt, er en helt almindelig ting, når man er udsat for psykisk vold – en voldelig eller en med psykopatiske træk. Jeg kender det både fra min klinik og fra mig selv. Der er mennesker, som ikke respekterer mig. Dengang jeg var hjemmeboende og boede med min voldelige x, var der ingen respekt for mig. Jeg skulle bare gøre, hvad der blev sagt. Jeg måtte ikke have en selvstændig mening, eller gøre noget, jeg syntes var rigtigt for mig. Så jeg lærte så grundigt, at der ingen respekt skulle være for mig.

Nyhedsbrev 25-8-2009

Kære alle nyhedsbrevmodtagere!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Ændring på hjemmesiden.
  2. Respekt

 

1) Ændring på hjemmesiden.

Dette nyhedsbrev bliver kortere, end de plejer at være. Jeg har nemlig fået den mulighed nu, at sætte nyheder ind, så jeg kan skrive dem løbende. Så de dagsaktuelle nyheder med kommentarer – dem, jeg oftest satte under ”Lidt til eftertanke”, de kommer nu på selve hjemmesiden og ikke her i nyhedsbrevet mere. Jeg vil så koncentrere mig om overordnede emner. Det jeg plejer at skrive først i nyhedsbrevet.

 

2) Respekt

Det at man ikke er respekteret, er en helt almindelig ting, når man er udsat for psykisk vold – en voldelig eller en med psykopatiske træk. Jeg kender det både fra min klinik og fra mig selv. Der er mennesker, som ikke respekterer mig. Dengang jeg var hjemmeboende og boede med min voldelige x, var der ingen respekt for mig. Jeg skulle bare gøre, hvad der blev sagt. Jeg måtte ikke have en selvstændig mening, eller gøre noget, jeg syntes var rigtigt for mig. Så jeg lærte så grundigt, at der ingen respekt skulle være for mig.

Se mere her: Respekt for en selv, giver respekt fra andre

Og kundeberetning her: Respekt for en selv – giver respekt fra andre

 

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin

 

Tilbage til Blog

1 kommentar

  1. Har du respekt?
    Bliver du respekteret?
    Hvis ikke, så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

    Du må gerne gøre det, der er rigtigt for dig, lige meget hvad andre siger og gør. Det er kun dig, der ved, hvad der er rigtigt for dig.

Skriv et svar