Respekt af en selv – giver respekt fra andre

Solnedgang

En kundeberetning om at når vi begynder at respektere os selv, så begynder vi også at opleve at andre respekterer os.

En kunde der havde fulgt min hjemmeside i 1 år og så tog kontakt til mig og fik 15 konsultationer pr. telefon af ½ time over en periode på ca. 8 måneder. Herefter klarede kunden sig fint selv i 1½ år og fik så en enkelt telefonkonsultation mere på ½ time. Herefter fik jeg nedenstående dejlige mail.

Kunden havde en forhold til A, som kunden mente havde borderline. A svingede fra at elske kunden til at hade kunden og tilbage igen. Tiltrækning – afvisning. A var utro, bedrager, svigagtig, sårende kritik, urigtigt oplysninger, ignorering, at kunden ikke var god nok, ikke gør det godt nok, osv.

Kunden følte skyld, følte sig ført tilbage til barndommen, skænderier, ingen energi, relationen til mor var den ca. samme som til A, fik en på hovedet, hvis kunden som barn sagde noget, har ind imellem stoppet forholdet, men altid fundet sammen igen – altså et on/off forhold.

Kunden lærte at finde ud af, at gøre det, der var rigtigt for kunden, finde sin egen indre glæde og være i den, bedre til at anerkende mor og A. Kunden fandt fred med sin store børn og sin x, deres mor som ikke er A. Kunden fandt ud af, at man ikke kan redde andre, det er deres egen opgave. At når man respekterer, acceptere og anerkender sig selv, så begynder andre også at respektere, acceptere og anerkende en.

 

Kunden skrev

Hej Lise

Tak for din e-mail og alt vel her.

Jeg har det godt og lever mere og mere mit eget liv på mine betingelser. Det gør jeg ikke mindst på grund af dine inspirerende konsultationer.

Det var en rigtig god visualiseringsøvelse med den lyserøde ballon. Jeg glemmer ind imellem mig selv og er over i enten min mors eller min elskerindes / elsker – As verden hvilket er meget udtalt for mig. Når det sker sender jeg lige den lyserøde ballon op i vejret og tænk, så er der så dejligt at være til i denne verden. Det gode er, at jeg er bevidst om det. Jeg har det fortsat svært ved at være i relation til A, der – indimellem ikke – anerkender, acceptere og respektere mig for det menneske jeg er. Men det rammer mig næsten aldrig, fordi jeg er god til at respektere, acceptere og anerkender mig selv. Det gør nu også folk på jobbet, vennerne, B og de fleste af As veninder, venner og x-kærester også. Hvorfor er jeg så der stadig? Ja, det reflektere jeg lige over mens jeg skriver:-)

 

Jeg har det fint med min mor

Jeg taler med hende når jeg har behov for det. Det respektere hun og det er faktisk en rigtig rar fornemmelse. Så det er måske også en meget sund udvikling, at jeg ser at jeg godt kan sige fra og blive respekteret, anerkendt og accepteret for det menneske jeg nu er. Jeg er også blevet bedre til det overfor A. Trods det så er de begge rigtig gode til at lyve og manipulere, men det er jo en del af dem.

Det gode er at jeg godt ved jeg kan leve uden min mor og A. Men jeg ønsker det jo ikke så derfor er jeg vel fortsat i relationen for de giver jo også en masse gode ting som jeg værdsætter. Her tænker jeg på intimitet og berøring som er en vigtig ting for mig.

Jeg håber også du har det godt. Med hensyn til konsultationen så ser vi om A tager fat i dig. Som du selv skriver må A selv gøre en indsats.

Ellers så ved du jeg vil opsøge dig såfremt jeg får behov og A ikke har valgt at tage konsultation hos dig.

God dag.

Kundens navn

 

Tilbage til Kundeberetninger