se nyhedsbrevet på nettet
Slå billeder til i dit mailprogram og få det fulde udbytte af denne mail Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

OPRÅB!! FALSKE OPLYSNINGER I JOURNALER

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Nyhedsbrev 2022

Kære nyhedsbrevmodtager!

Nyhedsbrev indhold:

  1. OPRÅB!! FALSKE OPLYSNINGER I JOURNALER
  2. Lidt fra Blog

1) OPRÅB!! Falske oplysninger i journaler / registre

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Opråb!! falske oplysninger i offentlige myndigheders journaler.

Det må der gøres noget ved.

Der er alt for mange, der lider under disse helt urimelige forhold.

De falske oplysninger kan ikke ændres. Selv om det står i loven. Persondataloven.

Hver enkelt kan gøre noget.

Og så vil det jo også være dejligt, hvis loven reelt blev overholdt.

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Borgerødelæggelse er:

Når myndighederne bliver dit værste mareridt.
Sygeliggørelse / stigmatisering
Løgnene liver grundlaget for sagens afgørelse.

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Vil du gerne have det godt?

Jeg bruger acceptprocessen.

Min bog: Acceptprocessen – Metodebeskrivelse 

Ring til mig på 24 22 16 22

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Er der registret falske oplysninger i dine offentlige papirer / registreringer?

Har det betydning for dig, at der er det?

Vil du gerne lære, hvordan du gør, så du kan få det godt, lige meget hvad der står i det offentlige systems registre?

Så sig endelig til, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

Mit mål for dig, er, at du får det godt, så jeg bliver overflødig.
Altså at du får trivsel. Når du gør det, så får dine omgivelser også trivsel, eller i det mindste mulighed for det.

Behandling på Lisegården #behandling Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Du kan komme fra dyb mørke til at være en solstråle

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Offentlige myndigheder og opråb!! falske oplysninger 

Opråb!! Falske oplysninger i journalerne, det må der gøres noget ved. Der er alt for mange, der lider under disse helt urimelige krav, af at de falske oplysninger ikke kan ændres.

Opråb til at stå sammen, så vi kan få praksis til at være, som loven sige. Urigtige og vildledende oplysninger skal slettes eller blokeres.

Dig, der har en historie eller kender en, der har en historie med urigtige eller vildledende oplysninger kan skrive den som kommentar til dette nyhedsbrev inde på min hjemmeside.

Det er muligt at være anonym, hvis du ønsker det. Det er kun dem, der udtrykkeligt giver tilladelse til, at de gerne vil have det frem, der evt. kommer det. Jeg er dog nødt til at vide, hvem du er. Men det forbliver hos mig og kommer ikke videre.

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Baggrunden for dette opråb!! falske oplysninger i journaler

Offentlige myndigheder, som f.eks. kommunekontorer, hospitaler, politi og egen læge, de har desværre alt for ofte det, der i fagsprog hedder urigtige og vildledende oplysninger i deres registreringer – journalerne.

Når der en gang er skrevet noget i en journal, så følger det den borger. Lige meget om det er rigtigt eller forkert. Dette fører i alt for mange tilfælde til misforståelser og fejlbehandlinger.

F.eks. kan det være:

  • at personen bliver stemplet uegnet som mor eller far, og barnet bliver tvangsfjernet, selv om der slet slet ikke er grund til det, dette med stor skade for barnet.
  • at personen er stemplet som alkoholiker, selv om borgeren ikke drikker alkohol overhovedet. Dette til stor stor skade for denne borger, fordi der så ikke kan fås relevant behandling for andre sygdomme.
  • at personen bliver fejlopereret fordi der står højre i stedet for venstre ben, det gør ondt i og dette i stedet opereres, med skade til følge. Hvor personen så har ondt i begge ben, og det syge ben stadig ikke er behandlet.
  • at personen stemples psykisk syg – falsk diagnose, og af den grund ikke har de almindelige rettigheder, som andre har.

Og mange mange flere ting, der kan ske, når der skrives lidt forkert i papirerne – journaler.

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Der er alt for mange, der bliver fejlbehandlet — opråb!! falske oplysninger

Jeg ved, at der findes mange mange forskellige historier, hvor borgere bliver helt forkert behandlet p.gr.a. disse misforståelser. For det står der jo i papirerne.

Problemet er, at disse misforståelser ikke må rettes. Så en lille ting, der bliver læst og fortolket igen og igen bliver endnu mere fordrejet og forskruet og kan blive til en meget meget stor ting, der er meget skadelig for den borger, det går ud over. Det koster samfundet – os – mange mange penge. Der bliver skabt en masse problemer, som ikke er mulige at løse.

Dette fordi det skrevne er for den der læser det – sagsbehandleren, lægen, politibetjenten mere sandt end det, den borger siger. Også selv om det borgeren siger, er sandheden, og det skrevne er helt forkert.

Der er godt nok en lovgivning, der siger, at disse urigtige og misvisende oplysninger skal slettes eller blokeres. Men i praksis er dette ikke muligt. Fordi der er en anden lovgivning, som siger, at det ikke må slettes.

Lovgivningen

Eksempel:
Udsendt med nyhedsbrev 27-9-2005 Børneanbringelser Samt gode råd

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Mig selv — jeg forsøgte også at lave opråb!! falske oplysninger i mine journaler

Lige så snart man har kontakt til det offentlige system, så skal man registreres. I den registrering sker der fejl. Det er jo menneskeligt at fejle. Men der er også alt for mange offentlige personer, der slet slet ikke kan “høre” hvad borgeren siger, fordi de selv har store problemer.

Der er nogle offentlig ansatte personer, der er gode, og andre der ikke er det. Sådan er det jo med mennesker og derfor også inde i det offentlige system.

Så når jeg har haft så meget kontakt til det offentlige system, som jeg har haft, så står jeg jo også i registrene.

Jeg har fået aktindsigt i noget af det, der står i de offentlige registre om mig. Meget af det er rigtigt, men hvor er der dog også meget, der er helt forkert. Og utroligt mange af de forkerte ting, de modsiger sig selv og hinanden. Og hvor har det dog ødelagt meget for mig.

Så hvis en offentligt ansat helt reelt satte sig og ville finde ud af, hvad der er med mig, så ville vedkommende blive meget forvirret.

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Jeg forsøgte at få rettet fejl

Jeg har forsøgt at få fejlene rettet. Men det endte med, at det ikke var muligt. Mine skrivelser blev vedlagt sagen, så den der læste det, havde mulighed for at se, hvad jeg mente.

Men jeg oplevede også, at mine rettelse og den del af en sag, blev slet ikke læst. En sagsbehandler skrev en gang, at det ikke kom sagsbehandleren ved. Så vedkommende læste kun den del med alle fejlene i.

Ja! Ja! Det er længe siden.

Nu ved jeg, at det er fuldstændig lige meget, fordi det slet ikke handler om mig, men om den offentligt ansatte person. Nogle af dem er gode, andre er ikke.

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Offentligt ansatte bruger alt for tit deres fantasi om borgeren

De offentligt ansatte personer der ikke reelt tør høre, se, tro på, respektere mig, der er det lige meget, om jeg får rettet fejlene eller ej, for de vil bruge deres fantasi om mig til at vurdere mig. Hvordan jeg reelt er, det er de ligeglade med.

F.eks. når jeg fortæller, at jeg har været voldsramt. Så er det jo tabubelagt, så der er nogle af de offentligt ansatte, der simpelthen ikke tør høre det reelt.

F.eks. en overlæge i neurologi, hvor jeg var inde og få mit hoved undersøgt for, hvad der gør, at jeg har de følgevirkninger af volden, som jeg har. Den overlæge sagde, at vi skulle holde os til sandheden, da jeg fortalte om volden. Volden var jo meget essentiel i den undersøgelse. Og jeg sagde: ja, det skal vi. Men da jeg fik konklusionen på undersøgelsen, så var volden ikke taget med. Den overlæge kunne slet ikke have med volden at gøre, at jeg havde været udsat for vold mod hovedet. Så den undersøgelse var intet værd. Spild af tid og offentlige penge.

Jeg fortsatte så med at forøge at få den hjælp, jeg havde brug for, og det lykkedes. Men hvor skulle jeg dog igennem mange læger og andre, inden der var en, der troede mig.

Da jeg blev troet, så lykkedes det.

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Det kan også være projektioner de offentligt ansatte bruger om borgeren

En anden overlæge som skulle undersøge, hvorfor jeg havde en cyste (blære) 10 cm i diameter i maven. Han havde virkelig meget imod kvinder – projektion. Han var meget forarget omkring kvinder.

Så da han spurgte mig om hvor mange gange jeg tissede, så fik jeg ikke lov til at afslutte min sætning, så han totalt misforstod, hvad jeg sagde. Han afbrød med at være forarget over, at jeg tissede så sjældent. Kvinder holder altid på vandet. Sagde han i en meget bøs, forarget tone. Så han satte gang i yderligere undersøgelser. Dem syntes jeg, det kunne være interessant at få lavet, men det sagde jeg ikke noget om. Så jeg fik min nysgerrighed styret. Derefter ville han så i gang med behandling. Men det sagde jeg nej tak til.

Han kan jo ikke behandle hans misforståelser i mig. Det kan han kun behandle i sig selv, nemlig at rette misforståelsen. Men det ville han jo ikke. Så nu står der en masse sludder om mig i de journaler og undersøgelser. Men jeg fik stillet min nysgerrighed. Han kiggede reelt slet ikke på cysten. Så det var jo underordnet. Der måtte jeg have fat i nogle andre læger.

Det endte med, at cysten forsvandt af sig selv. Det var jo rart.

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Jeg ved det godt — Du skal den modsatte vej

Så ja! Jeg ved godt, hvor svært det er, at få den reelle hjælp i det offentlige system, som en borger har brug for.

Men hvis du bliver ved og ved og ved, samt forstår, hvornår du bliver fejlbehandlet, og så finder nogle andre i det offentlige system, som tror dig, reelt hører dig, så kan du få den hjælp, du reelt har brug for.

Du skal den modsatte vej af, hvad du plejer.

Det du plejer at gøre, det hjælper dig jo ikke, så skal du i gang med at gøre noget andet.

Det vigtigste her, er, at du forstår, at det ikke handler om dig, men om den offentligt ansatte.

Også her bruger jeg acceptprocessen. Det er virkelig den anden vej, end det du plejer.

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også.

Du bliver nødt til at tro på dig selv, og vide med dig selv, at det, du ved, er rigtigt for, i og omkring dig.

Du kan godt.

Behandling på Lisegården #behandling Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

Du kan.
Når jeg kan, så kan du også.

2) Lidt fra Blog

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

9/5 At få hjælp kan være svært — vi skal lære at få reel hjælp

At få hjælp kræver, at vi forsøger at bede om hjælp. Men også at vi tør modtage den, når der er en, der vil hjælpe os. Og dernæst skal vi sikre os, at vi får den hjælp, som vi reelt har…

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

8/5 Glemmer det negative — Vi skal have ro med det negative

Glemmer det negative i livet, vi har haft. Vi lægger det ned i den psykiske byld. Væk med det. Og det er jo godt ikke at gå og tænker på det negative hele tiden. Men vi skal have ro og have det godt med…

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

3/5 To om at skændes — er normen, men en kan også skændes

To om at skændes er den normale holdning. Ja! Det er nogle gange rigtigt men ikke altid. Især når man er udsat for mobning, Janteloven, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så er det ikke altid rigtigt, at der skal to til at…

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev

1/5 Den rigtige kæreste — Føle sig reelt rigtig og elsket

Den rigtige kæreste kan være utroligt svær at finde. Vi har alle vores vaner gode som dårlige. Når vi så også laver projektioner og tror, at den følelse af forkert, som vi har lært gennem livet, at det er kærlighed fra en anden person, så…

Seneste kommentarer til indlæg i Blog

Du skal være hjerteligt velkommen til at komme med kommentarer på indlæggene. Det gør du nederst på den side, du vil kommentere.
Du skal være tilmeldt som bruger for at kunne gøre det. Det gør du i menuen under Blog – Bliv bruger eller første gang, du forsøger at skrive en kommentar, så kan du tilmelde dig.

Du kan se mere fra Blog her
https://www.lisegaarden.dk/blogDer er nu over 1.500 indlæg. Rigtigt god læselyst.

Liste over tidligere nyhedsbreve.

https://lisegaarden.dk/nyhedsbreve-en-liste-over-tidligere-nyhedsbreve/

Opråb!! Falske oplysninger i journaler — Nyhedsbrev
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land.

I må gerne sige fra over for overgreb og vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok
– elskede bare fordi I er til, er født.
Intet andet. 🙂

De kærligste hilsner
Fra Lise

Skriv et svar