Nu nærmer julen sig og de fleste af os, vi glæder os. Julen er tiden, hvor vi hygger med familien og har det rart med god mad og gaver. Nyder en stille stund med hinanden. Freden sænker sig, og vi har det rigtigt godt.

Men sådan er det ikke for alle. Der er alt for mange, der gerne vil, men ikke kan, og som forsøger at opnår det, men det er ofte forbundet med stress og præstige og en masse frustrationer.

Bliv f.eks. slank uden sult eller piller.

Nyhedsbrev 17-12-2008

Kære alle nyhedsbrevmodtagere!

Nyhedsbrev indhold:

1. Bliv tilfreds med dig selv
2. Glædelig jul og godt nytår

 

1)Bliv tilfreds med dig selv 

Nu nærmer julen sig og de fleste af os, vi glæder os. Julen er tiden, hvor vi hygger med familien og har det rart med god mad og gaver. Nyder en stille stund med hinanden. Freden sænker sig, og vi har det rigtigt godt.
Men sådan er det ikke for alle. Der er alt for mange, der gerne vil, men ikke kan, og som forsøger at opnår det, men det er ofte forbundet med stress og præstige og en masse frustrationer. Nogle ender med at fylde ”det tomme hul i maven” med så store mængder af mad, at de tager gevaldigt på.

Gør vi i stedet det modsatte, lærer at takle stress, præstige, frustrationer osv. så kan vi blive tilfredse med os selv og dermed få en god og stille jul med fred og ro i sindet, uden at spise mere end godt er for vores krop og sjæl.

Til Nytår lover vi os selv, at det skal blive anderledes. Vi lover os selv f.eks. at tabe os, holde op med at ryge osv. vores nytårsforsæt.

Mange går i gang med diverse slankekur, og ender med i længden at tage endnu mere på. Det kan jeg godt huske, og jeg tog også på. Hver gang jeg holdt op med en kur, tog jeg mere på. end jeg havde tabt, så samlet endte kuren med, at jeg blev tykkere.

Men sådan er det ikke mere. Ligesom de andre ting jeg laver, så har jeg også slanket mig og her netop uden at sulte, uden piller og ingen slankekure, fået tabt mig og holder min vægt på et for mig sundt og godt niveau. Du kan også lære det. Jeg hjælper dig gerne med at blive tilfreds med dig selv.

Se evt. mere her om vægtproblemer.

Tilfreds at synes – det er en kunst
Tilfreds at være – det er en gunst
Tilfreds at leve – det er en lykke
Tilfreds at dø – dit mesterstykke
Ukendt

2)Glædelig jul og godt nytår

Herfra skal alle ønskes en glædelig jul og et godt nytår med en masse lykke til jer alle. I kan godt, for når jeg kan, så kan I også. Det er inden i den enkelte, det foregår. Der bestemmer alle helt selv.
Så vil du i det nye år være tilfreds med dig selv, så har du muligheden.

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

1 kommentar

  1. Hvor ville det dog være dejligt, hvis der var flere der var tilfredse. Tænk hvis flere kunne nyde når solen skinnede i stedet for at skulle finde noget negativt at tænke på og brokke sig over.

    Eller hvis nogen fandt ud af, at vedkommende faktisk har det utroligt godt, også selv om der er negative sider af livet. Det er så dejligt at se, når det sker.

    Også her bruger jeg acceptprocessen. Det er utroligt hvad så enkle redskaber kan gøre. Det glæder mig altid.
    https://lisegaarden.dk/acceptprocessen/

Skriv et svar