Valget mellem pest eller kolera – men der er også den tredje mulighed.

Når vi er udsat for overgreb / vold, psykisk som fysisk vold / en psykopat / en med psykopatiske træk / osv. osv. osv. så står vi ofte i dilemmaer som føles som pest eller kolera, og vi ser ikke andre muligheder. F.eks. skal vi gøre, hvad der bliver sagt til os eller lade være, skal vi protestere eller være føjelige, eller skal vi gå eller blive.

Nyhedsbrev 29-05-2013

Kære nyhedsbrevmodtager!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Den tredje mulighed

 

1) Den tredje mulighed

Valget mellem pest eller kolera – men der er også den tredje mulighed.
Når vi er udsat for overgreb / vold, psykisk som fysisk vold / en psykopat / en med psykopatiske træk / osv. osv. osv. så står vi ofte i dilemmaer som føles som pest eller kolera, og vi ser ikke andre muligheder. F.eks. skal vi gøre, hvad der bliver sagt til os eller lade være, skal vi protestere eller være føjelige, eller skal vi gå eller blive. Mange bliver, ofte fordi de ikke kan se nogen anden mulighed. Nogle flygter, fordi de tror, ligesom jeg troede i sin tid, at så vil volden / overgrebene ophøre. Men alt for ofte så bliver overgrebene ved lige meget, om vi flygter eller bliver, om vi gør, hvad der bliver sagt eller lader være.
Men der er en tredje mulighed. Det er den, jeg forsøger at lære dem, der ønske min vejledning. Nemlig at styrke … se mere her Den tredje mulighed

 

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar