Op og ned og op igen

Livet går op og ned og op igen. Sådan er det bare. Vi vil gerne have, at det hele tiden kun er op, op og atter op. Det er en norm vi har, vi skal præstere glæde og endnu mere glæde og endnu flere materielle ting, og endnu mere lykke, osv. osv. Især tror vi det, når vi er udsat for overgreb, vold, en psykopat, osv. osv.

Men sådan er det slet ikke. For mig er det roen i os selv, glæden over de små ting, hvile i sig selv i visheden om, at tingene er, som de skal være, osv. Det er så dejligt, når det lykkes.

For at komme til det, så skal vi forstå, at livet er op og ned og op igen. Når vi forstår det, og vi lærer at takle livet, når det går ned, så det går op igen, så bliver der balanse i tingene og en indre ro.

Så når jeg kan og andre kan, så kan du også.

 

SV: Op og ned og op igen

15/05/2015  af pia
Dit indlæg er som skrevet til mig i dag. Fik en verbal svada af min svigermor i går – så nu har jeg opdaget, hvor min kæreste (med psykopatiske træk) har lært at skælde ud!
Har forsøgt at gøre noget godt, som blev misforstået og det er nu vendt 100% på hovedet og blevet til en bebrejdelse. Jeg er desuden bekymret for at hun har “udlagt” mig i familien på en meget usympatisk måde – men det ved jeg ikke.
Var i rigtig god gænge for nogle uger siden, tydelig overfor min kæreste, følte mig i ro i mit hjem, “var der” for mine svigerforældre og kunne mærke en styrke og energi indeni.
Føler mig nu slidt, igen, og kan ikke overskue spindelvævet af relationer omkring mig – hvor er mine og deres grænser, hvor er mit ståsted?
Er prisen for at blive hos min kæreste og kæmpe for vores forhold og familie for høj?
  SV: Op og ned og op igen
15/05/2015  af Lise Seidelin
Kære Pia!TAK for endnu et godt skrevet indlæg, der så fint beskriver, hvordan livet går op og ned, og om et stykke tid, så går det op igen. Det kommer.

Hvor er det flot, at du for nogle uger siden kunne fæle ro, var der, mærke styrken og energien. Når du kunne der, så kan du igen.

De kærligste hilsner
fra Lise

SV: Op og ned og op igen
16/05/2015  af flora
Tak for den gode reminder.
At hvile i sig selv i visheden om, at tingene er som de skal være.
Det er et godt mantra jeg vil tage til mig, tak for det 🙂
  SV: Op og ned og op igen
17/05/2015  af Lise Seidelin
Selv tak Flora! Flot at du har indset det. Rigtigt held og lykke med dig. Kærligste hilsner fra Lise

 

Tilbage til Blog

 

Se mere om billedet under Billeder