Det kniber virkelig, når vi bliver sat i situationer, der ikke er rutiner, vi kommer ud af komfortzonen.

Ferien er alt for ofte den mest stressede tid for os. Underligt at tænke på egentlig, når det burde være den rare, gode, afslappende tid, hvor vi samler energi til dagligdagen. Men sådan er det desværre alt for ofte ikke. Ofte er det lige omvendt, dagligdagen er mere tryg og kendt, og derfor ikke så hård ved os, mens ferien ingen rutiner har, så den er ukendt og utryg og dermed stressende. Og så kniber det virkelig.

Nyhedsbrev 27-6-2010

Kære alle nyhedsbrevmodtagere!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Så er sommerferien startet

 

1) Så er sommerferien startet

Sommerferien er for mange en god og rar tid, hvor man nyder livet og har det godt.
Men man har så meget stress på, at det giver virkelige problemer. Vi skal have det så godt, og presser os selv til både det ene og det andet, så vi bliver stressede, frustrerede og alt for ofte ender det med, at vi ikke har det godt, skændes, bebrejder hinanden hele tiden, så tingene udvikler sig til store optrin. Børnene bliver urolige og umulige, de skal vente på fly, tog, bil, køer af andre der også skal på ferie.
Ferien er alt for ofte den mest stressede tid for os. Underligt at tænke på egentlig, når det burde være den rare, gode, afslappende tid, hvor vi samler energi til dagligdagen. Men sådan er det desværre alt for ofte ikke. Ofte er det lige omvendt, dagligdagen er mere tryg og kendt, og derfor ikke så hård ved os, mens ferien ingen rutiner har, så den er ukendt og utryg og dermed stressende.
Men jeg vil ønske jer alle en god ferie, må I alle forstå, at finde roen inden i jer selv, lige meget hvad i laver. Nyde livet som det er. Vi lever kun lige nu, hverken i morgen eller i går er til stede. Kun lige nu. Så lige nu kan vi finde glæden inden i os selv. Om det er i en kø på motorvejen, en kø i lufthavnen, en sur betjening, eller hvad, det er, så inden i os selv, kan vi finde roen, lyset og glæden. Vi vælger selv inden i os selv.

De kærligste hilsner

Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk/

 

Tilbage til Blog

1 kommentar

  1. Ja! Ferie er en tid, hvor alt for mange bliver mere stressede, og nogle bliver direkte syge. Nu har de ferie, så kan de ubevidst give sig selv lov til at være syge og så bliver de det.

    Så jeg håber I alle må have det så godt som muligt med jeres ferie.

Skriv et svar