Når det virker – det der teknik

Men det er altså ikke altid, at det virker. Jeg har lige opdaget, at der er problemer med at modtage de mail, der bliver sendt til mig. Der er en del mail, der bliver fanget i alle de forskellige filtre, der efterhånden er rundt omkring på Internettet.
Jeg vil høre, om der er nogen af jer, der har skrevet en mail til mig, som I ikke har fået svar på? Så kunne det være, at jeg slet ikke har modtaget den. Vil I give mig besked, så jeg har en mulighed for at svare jer. Ring til mig 24 22 16 22 eller mail igen på lise@lisegaarden.dk, så vi kan finde ud af, hvad det er der sker.

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

Skriv et svar