LÆR AT BLIVE PÅ DIN EGEN BANEHALVDEL

Når vi bliver udsat for en person med psykopatiske træk på jobbet eller i privatlivet, så sker der ofte det, at vi lever livet væk fra egen banehalvdel på den anden persons præmisser. Vi tænker på den udøvende, forsøger at forestille sig, hvad vedkommende nu vil have os til at gøre, vi pleaser. Derudover er der alle de negative tanker om personen. Vreden og angsten. Vi tænker ikke på os selv.

Det er helt almindeligt at reagere på den måde.

Men vi oplever også, at det slet ikke hjælper at forsøge at forudsige, hvad det er kæresten eller chefen nu vil have af os. Det hjælper heller ikke at gøre, som den udøvende siger. Vores vrede mod den udøvende, hjælper heller ikke. Angsten bliver bare værre og værre.

I stedet skal vi lære at blive på egen banehalvdel:  gå den modsatte vej, tænke på os selv, tage os af os selv. Jeg ved godt, det ikke er let. Ikke mindst fordi det ifølge den udøvende chef eller kæreste er din skyld, at vedkommende har det, som han/hun har det. Men også det skal vi bryde.

Det er den udøvende, der selv er ansvarlig for sine handlinger, og hvad der sker i den udøvende. Ligesom det for os er vores ansvar, hvad vi gør, og hvad der sker inden i os.

 

Tilbage til Blog

4 Kommentarer

 1. Kære Lars!

  TAK for dit indlæg. Det var dejligt lige at høre fra dig.

  Der er meget mere og også relevant information, hvis du kigger rundt på hele min hjemmeside. Du skal være hjerteligt velkommen til at se det hele. Kig i menuen øverst til højre.

  Skulle det ikke være nok, så er du hjerteligt velkommen til at få konsulationer, så skal jeg give dig redskaber til at takle det negative du oplever i livet.

  Husk nu, at lige meget hvad andre siger og gør, så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

  De kærligste hilsner
  fra Lise

 2. Det var så meget brugbart for mig. Du beskrev lige en af mine kolleger og min chef.
  Og jeg arbejder lige nu med mig selv om det at holde mig på min egen bane.

 3. Kære Ruth!

  Mange tak for dit gode indlæg. Det var dejligt lige at høre fra dig. TAK for det.

  Hvor det glæder mig, at du har glæde af mit indlæg. At du kunne se, hvordan det passer ind lige i din situation, og fandt ud af, hvordan du arbejder med at blive på din egen banehalvdel. Virkelig flot klaret. 🙂 ❤☀

  Rigtigt fortsat held og lykke med arbejdet inden i dig.

  Skulle det ikke være nok, så er du hjerteligt velkommen til at få konsulationer, så skal jeg give dig redskaber til at takle det negative, du oplever i livet.

  Husk nu, at lige meget hvad andre siger og gør, så er du et dejligt og vidunderligt menneske, elsket bare fordi du er til – er født. Intet andet.

  De kærligste hilsner
  fra Lise

Skriv et svar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. De markede felter skal udfyldes

Send kommentar