Nyhedsbrev fra Lisegården – En lise for krop og sjæl, trivsel for dig og dine omgivelser.

Kære alle jer dejlige mennesker, der læser med på mine nyhedsbreve og Forum!

Indhold:

  1. Kvindelige psykopater
  2. Kundeberetning: En x der havde misbrugt kundens barn
  3. Dagsaktuelt

1) Kvindelige psykopater

Når vi er udsat for mobning, Janteloven, overgreb, vold, en psykopat, osv. osv. så tror vi ofte, at den udøvende er manden, mens den udsatte er kvinden. Det er normen og holdningen i Danmark. Men desværre er det kun en norm og en holdning. Der er lige så mange kvinder som mænd, der er psykopater eller har psykopatiske træk. Sådan at det er mennesket bag og ikke kønnet, der afgør, om der er tale om en psykopat eller en med psykopatiske træk.

Det der så alt for ofte sker, er, at kvinderne bliver troet, når de lyver om deres egne fejl. Hvor imod de udsatte mænd ikke bliver troet. På en måde ligesom når det er de udsatte kvinder ikke bliver troet. Men for de udsatte mænd er det endnu sværere at blive troet, fordi de også skal kæmpe mod normen og holdningen, at det er dem, der er de udøvende.

Så de psykopatiske kvinder har lettere spil og dermed lettere ved at gå fri. Alt for ofte kommer det til at gå ud over de evt. børn, de har. Da det så bliver den udøvende kvinde, der får børnene, mens manden ikke kommer til at se sine børn. Det burde jo være omvendt, altså at den udsatte mand får børnene, så børnene kan have et godt liv.

For myndighederne kan det selvfølgelig være meget svært at gennemskue, hvem der er den udøvende, og hvem der er den udsatte. De skal jo også slås med normer og holdninger, samt alle de løgne den udøvende kommer med.

Se mere her: Kvindelige psykopater – de udsatte mænd

2) Kundeberetinger:

Jeg har fået lov til at sætte endnu en kundeberetninger ud på hjemmesiden.

Kundeberetning: En x der havde misbrugt kundens barn – incest? Om incestlignende forhold, hvor det er den efterfølgende kæreste, der er den udøvende, ikke barnet biologiske forældre.
En x der havde misbrugt kundens barn

5) Lidt fra Dagsaktuelt

Her kan du se lidt nyheder fra Dagsaktuelt

Sige nej til sig selv – “mig”

Administration og bureaukrati

Se flere indlæg fra Blog / Dagsaktuelt her:

Blog om Janteloven, mobning, vold, psykopat, osv.

Husk nu, at lige meget hvad andre siger og gør, så er I nogle dejlige og vidunderlige mennesker, elskede bare fordi I er til – er født. Intet andet.

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land.
I må gerne sige fra overfor overgreb og vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

Skriv et svar