Kundeberetning fortsættelse af Lises acceptproces virker 3 måneder senere

Jeg er levende bevis på effekten af din behandling.

Her er en kundeberetning, som jeg har fået lov til at bruge, til at hjælpe andre.

Som kunden siger: “Din metode kræver mod Lise. Kan vi lære folk at finde det mod?” Det kræver mod at bruge min metode – acceptprocessen. Men når man gør det, så virker det. Som det ses så tydeligt i denne beskrivelse.

Nu har kunden fundet ud af, hvordan kunden takler “fjendtligt stemte” personer på Facebook og endda fortsat have kontakt med dem på en positiv måde.

De fjendtligt stemte personer, dem er der virkelig mange af på de sociale medier, så det er et godt sted at øve sig. Øve sig i at takle livets negative sider.

Som kunden skriver: “… ja øvelse 3 først..  men siden også at finde medløberne – som jo er lette at tilgive – og oplyse dem i god ånd – så det begynder at tænke selv – fremfor bare at løbe hovedløst med….”

Og senere skriver kunden: “… din tilgang til at styrke min evne til at “hjernevaske” mine tanker ind i mere konstruktive baner.”

Og senere skriver kunden: “Jeg er bare taknemmelig – selvom der kræver disciplin at redde sig selv.”

Og senere skriver kunden: “Jeg er levende bevis på effekten af din behandling.”

 

Og ja! Det er en læreproces, hvor der skal øves, og hvor man skal forsøge sig frem. Igen og igen og igen. Øvelse gør mester. IK!?

 

Kunden skrev på Facebook

 

Nå ja… mangler at svare på nogle pb’er der alle udtrykker stor undren over, hvorfor medlemmer, der tidligere har optrådt “fjendtligt stemt” overfor min person – “får lov” at være i min gruppe for alle. Den her – og nu.

Det angår dybest set kun mig og dem – vi har talt ud og konstateret at vi har mere til fælles – end imod hinanden – og sammenfald af diverse, udløste en time out for alle parter af konkrete årsager, for en stund – for tid tilbage.

I dag bærer ingen nag – har vi aftalt – vi er videre – og holder fast i det der er vigtigst for os = fuglene. Det er jeg meget glad for.

Jeg besvarer ikke flere af den type spørgsmål men tak for interessen. Jeg tog det som “beskyttelse” – men jeg er en stor pige.

 

Jeg svarede: Tillykke kære dejlige kundens navn. Du har virkelig lært meget, når du kan det her. Virkelig flot klaret. ??

 

Kunden svarede: tak sødeste. – jeg samler på gode oplevelser  ?

 

Jeg skrev: Ja! kære dejlige kundens navn. Øvelse 3 er rigtigt god og gør så meget godt. ??

 

Kunden skrev:  præcis.

 

Kære Lise… ja øvelse 3 først..  men siden også at finde medløberne – som jo er lette at tilgive – og oplyse dem i god ånd – så de begynder at tænke selv – fremfor bare at løbe hovedløst med….

Det er VILDT interessant. I starten af processen følte jeg lidt – at jeg “eksperimenterede” med andre mennesker – og valgte også at give mere af mig selv – til 1500 mennesker – hvoraf jeg reelt kun kender ca 500 af dem – mere eller mindre – men dog har mødt i virkeligheden.

Jeg besluttede at begge dele var ok – så længe formålet var positivt.

Og ja – ALR for evigt.

Og nu er de sidste fysiske hængepartier efter volden ved at være på plads…. alene DET betyder et snarligt ENDEGYLDIGT punktum for nogle minder der jo poppede op – når det fysiske blev ved at gøre knuder.

Det tegner godt – allround. Sikke en rejse….

Jaa jeg har lært EN MASSE og afprøvet i praksis. Det er så godt. Jeg er så glad for al den viden.

Knuuuuus

 

undgik en kugle

 

Ja – selvom jeg aldrig bliver den samme og stressen har skadet min hippocampus permanent – så er jeg langt videre… og “ligeglad” i dag med min skadevolder.

Udøveren har slået sin nye ægtefælle bevidstløs også. Udsatte kontaktede både mine stedbørns anden forældre og jeg – for støtte for måneder tilbage.

Men uafhængigt af hinanden – og uden at aftale det – har vi begge svaret – af den del af vores fortid, har vi måtte lægge bag os.

De er sammen igen. Indtil næste gang. Historien gentager sig for 4  gang.

Ikke min banehalvdel.

Men jeg er stadig skrøbelig. Måske og nok resten af livet. Har accepteret det. Begår stadig fejl – men gør mig umage for at få det bedste ud af det meste. Og fravælger mere end tidligere.

Og det er ok.

Jeg fortæller stadig alle myndigheder og fagpersoner og læge og traumetandlæger – at du er min vigtigste mentor – og de forstår sammenhængende logik i min psykologiske indsigt og din tilgang til at styrke min evne til at “hjernevaske” mine tanker ind i mere konstruktive baner.

Det er så dejligt at fortælle dem det og de synes at det er interessant.

Jeg er bare taknemmelig – selvom der kræver disciplin at redde sig selv.

Det er lettere at gå til.
Det synes jeg ikke jeg er klar til/fortjener.

Jeg har taget dine metoder og teknikker og øvelser DYBT alvorligt.

Gid flere gad det. For deres egen skyld. Og du KAN udelukkende dit kram – fordi du selv er manipuleret og har været itu.

Min dybeste medfølelse for det

Din metode kræver mod Lise. Kan vi lære folk at finde det mod?
Brug gerne min historie – hvis den kan gavne

Knus og kram
kundens navn

Ps.
FULDMAGT

Du må bruge mit navn – hvis du finder det anvendeligt.

Jeg er levende bevis på effekten af din behandling.

 

Se den tidligere beskrivelse Lises acceptproces virker der er 3 måneder tidligere.

 

Tilbage til Kundeberetninger