se nyhedsbrevet på nettet
Slå billeder til i dit mailprogram og få det fulde udbytte af denne mail

Træt og Psykisk livsstil

Nyhedsbrev 2019

Kære nyhedsbrevmodtager!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Træt
  2. Psykisk livsstil
  3. Ny type billeder
  4. Google visninger
  5. Nye kundeberetninger
  6. Lidt fra Blog

1) Træt af at være træt? – Træthed – Træt af det hele?

Der er kommet ny side på hjemmesiden: ”Træt af at være træt? – Træthed – Træt af det hele?”
At være træt er en helt almindelig ting i vores samfund. Træthed melder sig nærmest hele tiden. Men du kan også være træt af det hele, altså ikke have lyst til noget, fordi du bare er træt af det hele. Målet må være, at du bliver frisk og får det godt. Så er du jo ikke træt mere eller træt af det hele mere. …

2) Psykisk livsstil

Vi hører så meget om vores fysiske livsstil – tøj, bolig, bil, vovhund, osv. Men det er lige så vigtigt eller måske vigtigere, at vi begynder at høre og tage os af vores psykiske livsstil.
Psykisk livsstil har jeg føget til siden om Den psykiske faktor, se her den opdaterede side. ….

3) Ny type billeder

Som nogle af jer, måske har lagt mærke til, så er der ind imellemkommet en ny type billeder.
Det er Suz, der har givet mig mulighed for at jeg må bruge hendes billeder. Så Suz billeder vil ind imellem kunne ses på hjemmesiden og her i nyhedsbrevene.
Jeg synes, de er så fine og viser så fint, det jeg laver.
TAK til Suz fordi jeg må.

4) Google visninger

Google er dejligt, når vi skal finde et eller andet. Men nogle gange så er det bare ikke lige det, der står der, som er rigtigt.
F.eks. så har det stået, at mine to klinikker var “Permanent lukket”. Det er jo just ikke rigtigt. Så det er nu blevet rettet. Så nu vises de, som de faktisk er åbne. Det er dejligt.
Så er der også mulighed for at lave anmeldelser. Men så vidt jeg kan forstå på jer, så er det ikke muligt. Jeg kan dog godt gå ind og se det, og der er umiddelbart ikke noget teknisk, så måske I har lyst til at prøve, og så fortælle mig, om det er muligt. Det ville jo være dejligt med en masse gode anmeldelser, så det kan hjælpe en masse mennesker til at se, at man faktisk kan få det godt, selv om man har det svært.
Jeg har gjort Google opmærksom på det, men de har ikke endnu svaret.

5) Nye kundeberetninger

Jeg har fået lov til at sætte disse to kundeberetninger ud på hjemmesiden.

  1. Din metode er den største egentid og selvforkælelse jeg kan give mig selv.
  2. Når ens mor gør livet svært.

Din metode er den største egentid og selvforkælelse jeg kan give mig selv.

Kundeberetning om polititilhold, der ikke blev forlænget, og politiet troede Suz.

Som der bl.a. står: …. Så jeg måtte lige bruge acceptmetoden konsekvent på sagen – Og…. det virkede.
Selvfølgelig virkede det.

Acceptprocessen hjælper mig virkelig meget til at holde ‘pæren” i orden – og deale med både tanker, og følelser. ….

Når ens mor gør livet svært

Det drejer sig om en kunde, som har store problemer med sin mor. Kunden er bange for sin mor og har nu afskåret forbindelsen, men kun til mor. Far og søskende har kunden forbindelse til.
Som kunden skriver: Det går rigtig godt. Jeg laver øvelserne, og bruger acceptprocessen. Min familie og mine venner kan se på mig, at jeg stråler igen. Jeg har fundet mere ro i min krop, og mine søskende støtter mig fuldt ud. De forsøger ikke at få mig tilbage til min mor. …. Jeg vil fortsætte det gode arbejde.
Jeg er i en god process nu, og tænker at jeg har nogle gode redskaber til at arbejde videre.

6) Lidt fra Blog

27/4 Hvordan er det så med de der psykopater?

De der psykopater skriver jeg om. Men nu har jeg skrevet en del indlæg, hvor jeg ikke har skrevet ret meget om psykopater, hvordan de er, og hvordan de og deres omgivelser har det. Men hvis vi nu lige ser lidt på det, så er det faktisk …

22/4 Elske – Elske sig selv – Elske andre – Blive elsket af andre

At elske sig selv, er der mange, der ikke gør. Hvis man ikke elsker sig selv, eller at man synes, at det kan man da ikke, så kan man lære, at elske sig selv. Du kan tro, det er dejligt, når du …

18/4 Forventninger – en fantasi, vi skaber inden i os om fremtiden

Forventninger er på en måde noget underligt noget. Og samtidig så lever vi jo nærmest i forventninger hele tiden. Det er som en fantasi, vi skaber inden i os om fremtiden. Dåben: Barnet bæres til Solen – lyset – døden = livet.Og vi forventer, …

12/4 Grine af det negative – du kan lære det

Grine af det negative – du kan lære det Det er så dejligt at grine, og især at lære at grine af det negative. Når vi griner og har det godt og kan se noget som komisk – måske tragikomisk, så bliver livet så dejligt. Du kan lære det   Hun tør lidt bævende – …

Seneste kommentarer til indlæg i Blog

Du kan se mere fra Blog her
https://www.lisegaarden.dk/blogDer er nu over 900 indlæg. Rigtigt god læselyst.
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land.

I må gerne sige fra over for overgreb og vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok
– elskede bare fordi I er til, er født.
Intet andet. 🙂

De kærligste hilsner
Fra Lise

Skriv et svar