Da jeg nu er i gang på Skype, så vil jeg også give dig muligheden for konsultation på Skype. Nogen gange er det bare rarere at kunne se hinanden, også selv om man ikke kan være fysisk i samme lokale. Der vil være mulighed for samtaleterapi, hvor vi snakker om din situation, og du lærer, hvordan du styrker dig selv, og hvordan du lærer at takle de negative sider i dit liv.

Nyhedsbrev 20-3-2011

Kære alle nyhedsbrevmodtagere!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Konsultationer på Skype

 

1) Konsultationer på nettet – Skype

Da jeg nu er i gang på Skype, så vil jeg også give dig muligheden for konsultation på Skype. Nogen gange er det bare rarere at kunne se hinanden, også selv om man ikke kan være fysisk i samme lokale. Der vil være mulighed for samtaleterapi, hvor vi snakker om din situation, og du lærer, hvordan du styrker dig selv, og hvordan du lærer at takle de negative sider i dit liv.
Forskellen mellem at komme hos mig og Skype er, at jeg ikke laver visualisering på Skype. Det kan jeg kun tilbyde, når vi er i samme lokale. Har du fået en visualisering hos mig, så er der mulighed for, at vi kan lave en mindre visualisering. Vi du gerne arbejde med de svære ting i en visualisering anbefaler jeg, at du kommer hos mig.

 

De kærligste hilsner
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land. I må gerne sige fra overfor vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok – elskede bare fordi I er til – er født.
Fra Lise

Lisegården
En lise for krop og sjæl
trivsel for dig og dine omgivelser

Med venlig hilsen
Læge Lise Seidelin
mobiltelefon 24 22 16 22
mail: lise@lisegaarden.dk
Hjemmeside: lisegaarden.dk

 

Tilbage til Blog

Skriv et svar