se nyhedsbrevet på nettet
Slå billeder til i dit mailprogram og få det fulde udbytte af denne mail

Vil du hjælpe mig?  Så kan jeg fortsætte med at hjælpe andre.
Hvis du vil hjælpe mig bare en lille smule? Så vil jeg være rigtigt glad?

Nyhedsbrev 2019

Kære nyhedsbrevmodtager!

Nyhedsbrev indhold:

  1. Vil du hjælpe mig? Så kan jeg fortsætte med at hjælpe andre. Hvis du vil hjælpe mig bare en lille smule? Så vil jeg være rigtigt glad?
  2. Abonnement på Blog
  3. Seponeringslisten – Når du skal trappe ud af medicin
  4. Pris – Siden er rettet til
  5. Gruppekonsultation
  6. Ny kundeberetning
  7. Lidt fra Blog

1) Vil du hjælpe mig? Så kan jeg fortsætte med at hjælpe andre. Hvis du vil hjælpe mig bare en lille smule? Så vil jeg være rigtigt glad?

Jeg laver et utroligt stort arbejde med at opretholde hjemmesiden, skrive indlæg, svare i grupperne, Facebook, osv. Der er virkelig meget jeg gør gratis. Og det vil jeg gerne kunne blive ved med at gøre. Men det koster at have hjemmesiden.
Som jeg skrev i sidste nyhedsbrev:
Hjemmesiden koster mig mange penge, så for at jeg ikke skal lukke, så må jeg jo gøre et eller andet. Så jeg har besluttet, at dem der mest bruger hjemmesiden også skal betale for det. Bare et lille beløb, så jeg kan fortsætte. Jeg er ved at få det installeret. Så må vi se, hvornår det bliver.
Men  nu har I fået en lille varsel om det.

Nu er abonnementet blevet installeret og er åbnet. Så som mange af jer nok har opdaget er der kommet abonnement på blog. Sådan så blog ikke mere er gratis, men at du skal betale et mindre beløb fra 29,08 kr. pr. måned.

Jeg håber, I vil være med til at hjælpe mig med at få økonomien til at løbe rundt. Det er dyrt at have hjemmesiden. Og jeg kan jo se, at der er mange, der har glæde af den. Så nu er der et lille beløb på Blog som et abonnement fra 29,08 kr. pr. måned.

Dem, der ingen penge har, eller ikke har mulighed, skal være hjerteligt velkommen til at søge tilskud. Send mig en mail lise@lisegaarden.dk og din årsopgørelse, så kigger jeg på det.

På bloggen er der over 1.000 indlæg.

Selve hjemmesiden er stadig helt gratis. Der er over 200 sider.

2) Abonnement på Blog

Blog med over 1.000 indlæg

Du har nu mulighed for at få et abonnement på bloggen.

Du vil få tilgang til:

Blog, Pusterum og debat
Her i denne Blog skriver jeg om stort og småt, som vedrører de emner, der er skrevet om på min hjemmeside https://lisegaarden.dk/. Altså Behandling, hvordan takle det negative i livet, Janteloven, mobning, overgreb, vold, psykopat, osv.

Der er nu over 1.000 indlæg, så rigtigt god læselyst og skrivelyst.

For at komme ind i bloggen skal du oprettes som bruger og have et abonnement.
Der er flere valgmulighed i hvor meget rabat, du ønsker:
Rabat 0 kr. – ved 1 måned = 49 kr. — pr. mdr. 49 kr.
Rabat 28 kr – ved 3 måneder = 119 kr. — pr. mdr. 39,67 kr.
Rabat 95 kr. – ved 6 måneder = 199 kr. — pr. mdr. 33, 17 kr.
Rabat 239 kr. – ved 12 måneder = 349 kr. — pr. mdr. 29,08 kr.

Se eksempler på indlæg her. Alle nyhedsbrevene er gratis.

Blog er en åben side, som alle der betaler har adgang til.

3) Seponeringslisten – Når du skal trappe ud af medicin

Seponering af medicin er vigtigt. Du bør ophøre med den medicin, der ikke virker. Snak med din læge om seponering – ophør af medicin.
Det kan også være, at du har alt for mange bivirkninger i forhold til virkninger, så skal der også overvejes, om du skal ophøre med medicinen eller have en anden medicin. Det kunne jo være, der var en der var bedre for lige dig.

4) Pris – Siden er rettet til

Så nu er der både rettet omkring abonnement og gruppekonsultationer i den lukkede del Lisegården – Min side.

Jeg glæder mig til at have jer alle sammen med.

5) Gruppekonsultation

Gruppekonsultation: 

Her er virkelig mulige for at få den hjælp, du har brug for.

Der er mange, der gerne vil være sammen med andre også i deres konsultation. Derfor har jeg oprettet denne mulighed for gruppekonsultation.

Gruppekonsultation koster 600 kr. for 1 måned Her får hver enkelt af jer – du 4 gange ½ times konsultation pr. måned for de 600 kr. Du kan fortsætte, så længe du ønsker det. Det er den billigste måde, jeg kan tilbyde dig konsultation på.

Her er konsultationen i en lukket gruppe på min hjemmeside – Lisegården – Min side, hvor der skrives indlæg, som jeg svarer. Kun dem der har adgang kan se med.

Vil du gerne være med, så skriv en mail: lise@lisegaarden.dk til mig Lise eller ring på 24 22 16 22.

6) Ny kundeberetning

Nogle gange giver det glæde at bryde et forhold, der er skadeligt for begge.

Ægtefællen skælder kunden ud, bebrejder barnebarns rod, men ægtefællen roder selv meget, som der ikke må kommenteres på. Alle kundens 3 børn er der noget galt med.

Som kunden skrev til mig: 
Det er så vigtigt med mennesker, som du, der evner at vise, hvordan man kan rejse sig og stå stærkt – netop bare fordi man er født og har ret til at blive elsket.

8) Lidt fra Blog

14/12 Vi har meget vold i vores samfund

Hvis vi sådan kigger lidt nærmere på, hvordan hele vores samfund er indrettet, så er der meget vold i vores samfund og mennesker imellem. Vi er bare så vant til, at det er sådan, det er. Så vi tænker ikke over det, og vi tror i stedet, at…

13/12 Selvbestemmelse — frihed — eller bestemme over andre

For mange af os er selvbestemmelse og dermed frihed en meget farlig, utryg ting, som vi gør alt for at undgå. Også selv om det er det, vi gerne vil. Og også det, som vi mange gange tror, at vi har. Men alt for ofte har vi…

11/12 Det der koster, vil vi have gratis

Det er så pudsigt at lægge mærke til, at det der koster, det vil vi have gratis. Mens det, der er gratis, det vil vi ikke have. Det skal være gratis, men alligevel vil vi så ikke have det. Det er en underlig mekanisme, som alt for mange…

3/12 Nødråb — du har brug for hjælp, og det skal være nu!

Du kalder og sender nødråb ud. For mig er det helt forståeligt, det gør vi, når vi har det svært. Et nødråb kan gives på utroligt mange forskellige måder: sige det, blive tavs, lukkes sig inde, løbe væk, skælde ud, vrisse, lave projektioner,…

Seneste kommentarer til indlæg i Blog

Du skal være hjerteligt velkommen til at komme med kommentarer på indlæggene. Det gør du nederst på den side, du vil kommentere.
Du skal være tilmeldt som bruger for at kunne gøre det. Det gør du i menuen under Blog – Bliv bruger eller første gang, du forsøger at skrive en kommentar, så kan du tilmelde dig.

Du kan se mere fra Blog her
https://www.lisegaarden.dk/blogDer er nu over 900 indlæg. Rigtigt god læselyst.
Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land.

I må gerne sige fra over for overgreb og vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok
– elskede bare fordi I er til, er født.
Intet andet. 🙂

De kærligste hilsner
Fra Lise

Skriv et svar