Jeg giver op – Jeg kan ikke være i stue med mig selv, og det er ikke spor sjovt

Som kunden skrev:

Jeg bliver nødt til at se det i øjnene.

Jeg er syg i hovedet, og om jeg vil eller ej, æde de piller. Øv øv øv.

Jeg giver op….

Jeg giver op
Jeg giver op
Jeg giver op

 

Problemet var mor

Kundens problem var: en mor og en søster, samt en voksen datter, der alle har psykopatiske træk, og vendte sig mod kunden. Moren var den primære og de to andre medløbere. Desuden havde x-kæresten også psykopatiske træk. Kunden var sygeliggjort – diagnosticeret som bipolar. Og det hele toppede, lige da kunden startede konsultationerne. Kunden så spøgelser alle vegne, og kunden reagerede voldsomt og utrygt blandt mennesker. Kunden mener, at kunden selv er psykopat – at kunden er Kuk kuk. Jeg kan ikke, som kunden mente.

Kunden fik beroligende medicin ved behov.

Kunden har hele sit voksenliv været i systemet. Kunden var i behandling og vidste utroligt meget om behandling. Men manglede den “drejning”, som acceptprocessen kunne give, så kunden blev selvbestemmende, havde selvværd og kunne sætte grænser med kærlighed. Som kunden selv formulerer det, kunden var ude for: “Undertrykkelse”. Og det kunden fik ud af konsultationerne var uafhængighed og frihed.

Kunden har fået i alt 5 telefonkonsultationer. Den første af 1 times varighed og de resterende af ½ times varighed. Det var over en periode på ca. 1 måned.

En kundeberetning, jeg har fået lov til at lægge ud på min hjemmeside.

 

Skrevet 4 dage før den sidste konsultation. Det er svar på en mail, jeg sendte som opfølgning.

 

Godmorgen Lise nu fandt jeg ud af det.  Jubiii…..

uhh.. ha en masse spørgsmål.
Jeg har det nogenlunde, forsøger at få en daglig dag til at gå.
Ja jeg er stadig i chok, træt og ked af det men flytter mig stille og roligt.
Det er en langsommelig proces og ærligt er jeg træt af konstant at arb. så intenst med mig selv og skriveriet har jeg stoppet lidt,
Der er mange svære følelser.
Har lavet nogle nye regler for mig selv bla. kun at nyde alkohol i weekenden.
Er også igang med en kostændring, stabil motion, og nye bekendskaber.
Jeg har en del oprydning i mit hjem, og den del går også stødt fremad.
Jeg holder lav profil og passer godt på mig selv. Hvile og en god langsommelighed i mine gøre mål, så jeg er helt med, når jeg træffer beslutninger
Så vidt jeg husker, har jeg en halv time til gode hos dig, som jeg godt vil gemme lidt endnu.
Knus og tak for nu
Venlig hilsen kundens navn
Ps. det næste billede jeg vil male er af min mor og søster. Jeg skal dog lige tage tilløb, og jeg ved ikke, om jeg har så meget sort maling og rød for den sags skyld, griner…..
? jeg giver op

 

Kunden skrev 16 dage efter sidste konsultation:

 

hej Søde Lise og Glædelig jul til dig også.

Alt i alt går det godt.
Har altid været god til at omstille mig, alt efter hvad livet har serveret af udfordringer.
Og ja har selv bedt om også den her udfordring ved at sige Stop og farvel og tak til undertrykkelse.

Det koster, men gevinsten er uafhængighed og frihed til at gøre, som jeg finder rigtigt, og hvad jeg har lyst til, og det gør jeg

? jeg giver op

Hende der flinke pigen slipper jeg nok aldrig af med. Jeg har sendt gave til datter og mor, men har også besluttet, at jeg fra det nye år ikke deler mere ud.
Mine relationer bliver nøje iagttaget og løbende analyseret og har bestilt en lille ferie for mig selv lige på den anden side af nytår, og det glæder jeg mig til.
Jul og det kommende nytår har fyldt meget, så den der stabile pleje af mine opgaver halter lidt, men der er kun en vej og det fremad.
Jeg starter i Gospel kor også i Januar og glæder mig, for sang har altid betydet meget for mig.
Når jeg tænker på dem… de mennesker som føler sig provokeret over mit lyse sind, mine evner og mit mod, så sender jeg dem kærlighed så jeg ikke er slave af de negative følelser, og jo de udfordre mig, og jeg øver mig i at være neutral og passer godt på mig selv.

Er meget alene men sjovt nok ikke ensom…

Jeg maler stabilt og sender dig nogle af fotoerne om lidt, hvis tlf vil, for har prøvet at sende dig en sms for ikke så længe siden.
Er stadig træt, men er startet med en del forskellige vitaminer, så kommer energien nok.
Jeg har taget afsked med min psykiater, som bare har været fantastisk. Han skulle noget andet, og det skal jeg også…. nemlig ud af det miljø.
Min psykolog er også sagt farvel til, og det er dejligt at være boss i eget liv….
Jeg ser fremad, og jeg ser en lys og spændende fremtid i møde.

Jeg er hamrende sej og stolt af mig selv

For jeg nægter simpelthen at nøjes med det næst bedste, og ved at jeg om nogen fortjener et godt og lykkeligt liv. Og det er helt op til mig. Og jeg er helt tryk.. Min største udfordring er at holde op med at hjælp andre og sige nej. Jeg har fået et bekendskab… en kvinde med næsten samme historie som mig… har hjulpet hende men opdagede også, at det ikke var godt for mig, og ja hun skal selv gøre sine egne erfaringer.
Det rart at sige nej, og specielt når man er klar over, at ens hjælp faktisk ikke altid er en hjælp.
Jeg har fået noget godt ud af vores samtaler og tak for det. Hvor vidt jeg får brug for flere samtaler, det må tiden vise.
Jeg klare mig selv.. Uafhængig og fri. Ud over at jeg modtager offentlig ydelse, og det slår jeg ikke mig selv i hovedet over, for det har jeg egentlig også fortjent. Det betyder ikke, at jeg læner mig tilbage, for jeg har en del at nå i resten af mit liv og glæder mig til det alt sammen.
Knus og kram fra kundens navne.. Kunne nu være sjovt at møde dig en dag.
så vi ses lige pludselig. hej heiii….
? jeg giver op

Kunden skrev dette efter at have læst kundeberetningen igennem:

Hej igen lise.

Jeg har ikke noget at tilføje kundeberetningen, og det var lidt underligt at læse det igennem igen, men også rart, for som du siger, kan jeg se, at der er sket meget og på kort tid. Meeen er heller ikke helt ny i faget, da de sidste 35 år har været jævnt op ad bakke og med mange udfordringer, som jeg vælger at kalde gaver.
Jeg har skufferne fyldt med digte, eventyr og om ikke så længe en bog om mit liv… for når jeg kan så kan andre også,,, komme fra sygdom og arbejde sig ud på den anden side. Og jeg ser frem til at dele min erfaring med andre. Det bliver et samlet værk med egne tegninger og malerier og som tidligere nævnt, digte. Jeg vil godt dele et digt eller måske snare ordsprog, som min mor og søster har inspireret mig til at skrive.
Det hedder nogle mennesker:
Der er nogle mennesker, der har det så dårligt med sig selv.
at de ligefrem finder glæde i andres ulykke.
B.Z.S.F.
Jeg er næsten medicin fri.. får kun pn. medicin (quetiapine 25mg) og ca. en gang om ugen.
skønt at du vil bruge mig som eksempel det gør mig glad
?
Du ønskes et fantastisk nytår med glæde, sjov og smukke stunder.
hilsen fra kundens navn
?
Tilbage til Kundeberetninger