Helle er ufrivillig barnløs

Helle er ufrivillig barnløs

Livskraften åbner

Helle er ufrivillig barnløs. Og alligevel blev Helle gravid endda to gange og fik to dejlige drenge. Det skete gennem samtaleterapi og visualisering med acceptprocessen. Ved at Helle så på årsagen bag barnløsheden fik hun løs op for problemerne og fandt håbet og harmonien, samt ændrede holdning til sit problem.

 

Helle skriver:

Her vil jeg gerne fortælle min historie

Efter ca. 4 års uønsket barnløshed og adskillige fertilitetsbehandlinger opsøgte jeg for ca. 8 år siden Lise Seidelin for første gang.

Jeg var på daværende tidspunkt ulykkelig og meget frustreret over min manglende graviditet.

Det etablerede behandlingssystem, som udelukkende var fikseret på det fysiske, kunne ikke hjælpe mig. Lise kunne tilføre den helt afgørende psykiske og åndelige behandling, som jeg havde brug for.

Gennem clairvoyance, samtale og healing genfandt jeg håbet og harmonien og ændrede holdningen til mit problem.

Jeg forstod efterhånden, at lægerne havde fejldiagnosticeret mig, og at det i virkeligheden handlede om en psykisk blokade hos mig.

Efter ca. et års jævnlige besøg hos Lise, blev jeg til fertilitetslægernes store overraskelse gravid på helt naturlig vis og fødte en dejlig dreng.

2 år efter blev jeg igen gravid uden problemer og fik dreng nr. 2.

Lise Seidelin har spillet en meget vigtig rolle i mit liv.

Venlig hilsen Helle

Så selv om lægerne har sagt, at Helle er ufrivillig barnløs, så kunne hun godt bliver gravid, efter at hun havde lært at takle det der i hendes liv var negativt.

Så det kan lade sig gøre.

 

Se mere om ufrivillig barnløs

 

Tilbage til Kundeberetninger