Et voldeligt forhold

Denne kundeberetning drejer sig om et voldeligt forhold. Sanne, som har haft en voldelig kæreste, som både var fysisk, psykisk, økonomisk og socialt voldelig. Hun havde kendt kæresten i 2 år, og problemerne eskalerede. Kæresten løj meget, både om økonomi og egen formåen og handlinger. Kæresten ville så gerne en masse gode ting, men kunne slet ikke gøre det. Herefter beskyldte kæresten Sanne for, at hun var, som kæresten selv var. Kæresten var helt afhængig af Sanne, hun måtte ikke gå fra ham. Sanne havde selv problemer med nærhed, ingen måtte komme tæt på hende. Det gjorde hende voldelig.
Sanne var ved at gå ned med stress på sit arbejde.

Sanne lærte, hvordan hun skulle takle kæresten, og endte med at vælge at gå fra kæresten.

Sanne har fået 4 konsultationer i klinikken af 2 til 4 timers varighed, samt 5 timers telefonkonsultation af 1 times varighed.

Et voldeligt forhold

Livets sorte side

Jeg fik denne dejlige mail 1 år efter sidste konsultation.

Hej søde Lise.

Jeg har det godt. Jeg er kommet væk fra nu x for ½ år siden.

Han var Narcissist og løj med penge og havde mange damer og prøvede at nedbryde mig.

Jeg er kommet ud af det på en god måde, hvor jeg har byttet mit tøj ud med noget fra genbrug, så jeg kunne flytte hestene, og det jeg manglede, da han var i København. Da han blev meget voldelig, når jeg forsøgte at snakke om, at vi skulle gå hver til sit.

Har været til foredrag om narcisisme og den vej kommet ud af på den mest lempelig måde.

Jeg har været rigtig glad for det, jeg har lært af dig, og bruger det stadig på svært udadreagerende borger på mit job. Og bruger mange af øvelserne i hverdagen til at blive glad og få et bedre liv.

Jeg er begyndt at sove meget bedre, da jeg fandt ud af, min krop var i alarmberedskab, fordi min nu x vækkede mig hver time, når jeg var i nattevagt. Det er først nu, jeg får en god søvn og sover godt i mine nattevagter.

Jeg har fået de redskaber, jeg havde brug for.

Jeg har det godt.

Jeg bruger øvelserne i alle de situationer, jeg kan og er rigtig glad for dem.

Øvelserne virker så det giver mig en indre ro.

Nej jeg er ikke i tvivl om noget.

Der er ikke noget, du kan gøre lige pt. Men ved hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg får brug for hjælp hos dig
Jeg beklager jeg ikke lige har haft overskud til at få svaret dig.

Men der har været en del med min x, hvor han prøver at give mig skylden for alt det skidt, han har lavet med svindel af penge osv.  Fandt ud af biler mm. ikke kunne stå i hans navn osv.

Jeg har også fundet ud af, min mor er narcisist, og der er faldet en masser brikker på plads i mit liv, som gør, at jeg har en bedre forståelse for, hvad jeg har været udsat for.

Jeg har fået ridelysten tilbage med hestene og rider endda ungheste, som jeg har været bange for at ride, så har også fået mit mod på tingene tilbage igen

Jeg håber, du har det rigtig godt og ønsker dig alt godt ️

Og endnu en gang.

Rigtig mange tak for hjælp og den støtte du har givet mig ️

Mange kærlige kram og hilsner fra Sanne.  Og husk du er et dejlig menneske, fordi du er den, du er ️️

 

Tilbage til Kundeberetninger