At arbejde indirekte på at ændre en med psykopatiske træk

At arbejde indirekte med psykopatiske træk

Ny stil – at udtrykke sig

Når vi har med en udøvende person at gøre, så vil vi gerne ændre en med psykopatiske træk. Oftest kan vi se, hvor dårligt den med de psykopatiske træk har det. Og vi får det selv dårligt af at være i nærheden.

En af måderne at få en udøvende til at ændre sig er at arbejde indirekte.

Oftest vil den udøvende ikke se egne fejl, og den udøvende mener, at det er andres skyld. Derfor er det svært at arbejde direkte med en udøvende.

Når man så arbejder indirekte, altså lærer den udsatte, hvordan man takler den udøvendes negative sider, så er der faktisk mulighed for, at den udøvende ændrer sig. Det er ikke altid, men nogle gange. Det er så dejligt at se, når det lykkes.

Her er et eksempel, hvor den udøvende ændrede sig. Den udøvende forstod faktisk, at det var den udøvende selv, der skulle gøre ting anderledes, for at den udøvende skulle have det godt og dermed, at den udøvendes omgivelser også har det godt.

Her bor de sammen og bliver ved med det.

Kunden fik 2 telefonkonsultationer af 1 times varighed med 4½ måneds mellemrum.

 

Kunden skrev:

Jeg øver mig hver dag og du fik ret.

Min kæreste har haft en voldsom episode igen, hvor kæresten var total urimelig og truede med at gå igen herfra og påstod alt muligt mærkeligt.   Jeg bevarede total roen og danse slet ikke med på noget at det, kæresten sagde.  Tror faktisk kæresten sad tilbage og følte sig lidt dum.

Efterfølgende går det bedre. Der har ikke været nogle episode siden, og jeg forandrer mig. Takket være alle dine råd.

Vi har fået det bedre, men hans voksne datter, som bor hos os, er også ude og rejse, og den mobning som hun udøver overfor mig, eksistere jo ikke pt. Hun kan jo ikke hver dag ringe til sine brødre og bagtale. Jeg frygter når prinsessen kommer hjem om godt 2 måneder.

Min kæreste og jeg har stadig meget at arbejde med.   Kærlighed knus kram og omsorg er ”en by i Rusland”. Og vi taler jo overhovedet ikke om problemerne og om følelser.

Men som vi har det nu, så er det den bedste tid, vi har haft i de 2 år, vi har boet sammen.

Og det skyldes helt sikkert dine råd og vejledning. Tusind tak for det.  ?

Vil da absolut gerne bruge dig meget mere, men synes også det er lidt dyrt.

Så du hører fra mig igen lige pludselig?

 

Tilbage til Kundeberetninger