se nyhedsbrevet på nettet
Slå billeder til i dit mailprogram og få det fulde udbytte af denne mail

I radioen om psykopater og Genåbning af klinikkerne efter corona

Nyhedsbrev 2020

Kære nyhedsbrevmodtager!

Nyhedsbrev indhold:

  1. I radioen om psykopater
  2. Genåbning af klinikkerne efter corona
  3. Lidt fra Blog

1) I radioen om psykopater

Jeg har været i P4 på DR. Du kan høre udsendelsen her:

Udsendelse om psykopater på P4 på DR

Udsendelse om psykopater P4 på DR En radioudsendelse om psykopater. Kunne du have lyst til at høre mig, så…

2) Genåbning i klinikkerne efter corona

Telefonkonsultation har hele tiden været muligt, og er det stadig. Der er ingen begrænsninger p.gr.a. corona. Så det har været dejligt, at der er så mange, der har brugt muligheden. TAK for det.

Så har jeg af myndighederne fået mulighed for igen at tage jer i klinikkerne. Det er dejligt.

Men jeg er i risikogruppe, så for at I kan komme hos mig, så skal jeg jo passe på mig selv, men jo selvfølgelig også passe på jer, der kommer.
Så hvis du ønsker konsultation i klinikken, så skal vi holde afstand, og vaske / sprite hænder. Jeg får så visir på, så vi kan se hinanden, gennem visiret. Ønsker du visir på, så kan du også få det, så du beskytter dig selv.
Og inden skal vi lige sikre os, at du ikke har symptomer, og du ikke har nogen i din nærhed / derhjemme, der er smittede.
Vi skal jo sikre os, at ingen af os bliver smittede.

Så jeg glæder mig til igen at kunne se jer og tage jer i klinikkerne. Men ønsker du stadig, at det foregår pr. telefon, så er det stadig en mulighed. Der er jo ingen fare, og du har ingen transport.

 

3) Lidt fra Blog

19/4 Indre frirum — indre tvang — ydre tvang — psykopat

Et indre frirum har vi alle et eller andet sted inden i os. Nogle gange er det gemt meget langt væk. Andre gange er det mere tilgængeligt. Vi har alle mange forskellige sider inden i os. Vi har en side, der er glad, en der…

17/4 Psykopater er onde, ubehagelige, ødelæggende mennesker

Vi har en holdning om, at psykopater er onde, ubehagelige, ødelæggende mennesker. Og ja! Det er de, men samtidig er de også mennesker. De har deres gode og dårlige sider, ligesom alle vi andre. Og vi skal lige huske på, at vi alle sammen har psykopatiske træk. Det er…

14/4 Helingsproces — hverdagspsykopat

En helingsproces er utroligt svær i sig selv. Men når man også har med hverdagspsykopater at gøre, bliver det endnu sværere. Det er ikke kun svært med de rigtige og alvorlige diagnosticerede psykopater, det er også svært med hverdagspsykopaterne. Især hvis man hjemmefra ikke har lært at takle livets negative sider, så…

22/3 Stærk eller svag — Du kan selv vælge — også ubevidst — Vil du lære det?

Stærk eller svag er et valg, vi gør inden i os selv. Men vi gør det alt for ofte ubevidst, så vi faktisk ikke ved, at det er stærk eller svag, vi vælger. Normen og alle – når ja…

Seneste kommentarer til indlæg i Blog

Du skal være hjerteligt velkommen til at komme med kommentarer på indlæggene. Det gør du nederst på den side, du vil kommentere.
Du skal være tilmeldt som bruger for at kunne gøre det. Det gør du i menuen under Blog – Bliv bruger eller første gang, du forsøger at skrive en kommentar, så kan du tilmelde dig.

Du kan se mere fra Blog her
https://www.lisegaarden.dk/blog

Der er nu over 900 indlæg. Rigtigt god læselyst.

Til alle jer dejlige og vidunderlige mennesker derude i det ganske land.

I må gerne sige fra over for overgreb og vold, og I må gerne tro, at I alligevel er gode nok
– elskede bare fordi I er til, er født.
Intet andet. 🙂

De kærligste hilsner
Fra Lise

Skriv et svar