Sygeliggørelse kan vendes til velfungerende – fortsættelsen 4 måneder senere

Sygeliggørelse kan vendes til velfungerende

Vi stiger mod solen – Lyset

Når man fortsætter med sin egen indre udvikling, så kommer der mere og mere “lys” i en og mere plads til at nyde glæder. Det er bare så dejligt at se.

Kunden fik yderligere 3 telefonkonsultation af 1 time efter den sidste kundeberetning altså over de første 2 måneder.

Den tidligere kundeberetning kan du se her:

Sygeliggørelse kan vendes til velfungerende

Her er fortsættelsen 4 måneder senere

 

Kunden skrev

Hej Lise.
Tak for din besked, jeg tænkte på dig igår og ville sende en hilsen, men så fik jeg denne skønne mail – Tak ❤
Alt går ganske fint her med mig, min ven og vores dejlige hunde.
Min vens far har desværre været meget syg, men heldigvis fået det betydeligt bedre.
Min unge hund min lille pige har overhalet min ældste hund 10 kg større, men de kommer godt ud af det sammen, selv om min ældste hun er meget ivrig for dameselskab, noget vi skal beslutte os for og dyrlægen har anbefalet at kastrere også pga. Deres race, da hanhunde tit udvikler prostata, cancer osv.
Men de er dejlige hunde begge to og din læren virker meget godt, men de er vagthunde og højlydte, når nærmer nogen sig vores hjem – en postmand er dog accepteret indtil videre… og tror jeg vil have mere ro til studier, da ældste hund bliver mere rolig, som nu er går meget af tiden med – han ikke skal hoppe på min yngste hund.Det har hjulpet meget at have dig at tale med og hjulpet mig meget for at komme videre og lære “accept”.
Tomheden fylder ikke så meget mere, og Jeg er ikke bange for den følelse længere.Mine døtre elsker jeg, og det ved de begge to, den yngste er stadig på det hjem og uden tvivl blevet rådet ikke til at have kontakt til mig, intet hørt fra hende, men hendes veninder har kontaktet mig, og vi fået talt om hele situation, men hun har sine egne valg i livet og som du lærte mig hun er et lys, jeg et lys osv.Min ældste datter besøgte jeg og mit smukke barnebarn. Jeg er bare glad for barnet er velskabt og ønsker så inderligt det bedste for min ældste datter og hendes datter.
Manden hun er med er ikke en, jeg vil omgås med, og han er ikke god for den kontakt jeg og min ældste datter har. Jeg accepterer følelsen af, at jeg har det, som jeg har, men kan ikke bevare kontakt til den livsstil de fører. Det er bekymrende, da min ældste datter ellers er en så klog ung kvinde, så det er svært at forstå, hun kan leve af en “indkomst” som den de har.
– de er i deres cirkel, og jeg i min!!Nogle vil nok sige, jeg er selvglad/ligeglad, men jeg kalder det selvrespekt at være tro imod mig selv og mine holdninger og har taget en “time out” fra familierelation.Min far og min eks, fylder ikke så meget længere, min far der aldrig før, men det gjorde ondt at få kendskab til alt de dannede rundt om mig og ja jeg kan føle jeg var dum, men må tage mit ansvar. Jeg vidste ikke bedre og må erkende det er svært at forstå hvad driver folk at ruinere andre.
Her kan jeg så fortælle dig, takket været dig er jeg blevet så meget bedre at sige til og fra og bevare min grænse – Tak Lise.

Det juridiske tager sin tid, men alt er en proces og min proces er stadig igang og nærmer sig en afslutning således jeg endelig kan blive fri for alle de bekymringer.

Jeg kan glædelidt fortælle, jeg har brudt vanen og tør sige fra, hvis jeg er ked af det, fremfor blot at smile og lade som alt er ok. Det er meget befriende og giver faktisk mere plads til at nyde glæder.
Sunde vaner, jeg ryger stadig mine cigaretter, men ikke ret mange. Nu er det en anden vane, og jeg er også nær fri for mine Coca Cola vaner. Jeg ser cigarettes og sukker som et “misbrug”, jeg har haft, og det er skiftet ud til vand med citron og dog en cigaret i ny og næ.
Men jeg kan også fortælle, at kroppen har det meget bedre, og jeg er ikke mere øm over det hele længere.

Alle de øvelser du har lært mig, har lært mig på ny at huske mig selv og mine behov. Jeg havde et liv, hvor jeg ikke anede, den fare der var i. Men du har givet mig mod til at “face” de udfordringer. Ja til tider er det ikke altid nemt, men jeg gør det, og det giver en ro, jeg aldrig har erfaret før – Tak.

Det kan godt være, jeg vil have mere konsulationer, da jeg virkelig sætter pris på at have dig at tale med, men lige pt. klarer jeg alt ganske fint, men med det sagt, der er altid mere at lære og jeg vil vende tilbage, hvis jeg synes, jeg har behov for det. Tak for at give mig den mulighed.Lise, Jeg håber også du har det rigtig godt ❤ Tak for al den støtte du har givet mig.

Knus herfra

Kundens navn

P.S vil have et kig på de link, du har sent.

Se fortsættelsen 9 måneder efter første kundeberetning

 

Tilbage til Kundeberetninger