Mere ro og mentalt overskud – Den uvurderlige forskel

Solnedgang skiftende farver

Det er et skønt menneskesyn, at jeg er perfekt, fordi jeg ikke er perfekt. Det har jeg virkelig taget til mig, så jeg føler mig ikke så forkert som før.

Jeg husker at rose mig selv ind imellem og det føles rart. Så tænker jeg også meget på at livet jo også altid vil indeholde svære ting. Som du sagde. Og accepten af, at det er en del af livet, gør det nemmere at tackle de svære ting.

Den mentale del af mit arbejde, er dermed også blevet nemmere.

 

Den uvurderlige forskel

Jeg har fået lov til at sætte denne mail ind som kundeberetning. En opfølgning efter en enkelt konulstation med visualisering.

 

Kunden skriver

Kære Lise

Mange tak for din e-mail 🙂

Ja, jeg fik stor glæde, at det vi talte om!

Min søn trives i sin hverdag!

Det er et skønt menneskesyn, at jeg er perfekt, fordi jeg ikke er perfekt. Det har jeg virkelig taget til mig, så jeg føler mig ikke så forkert som før. Jeg husker at rose mig selv ind imellem og det føles rart. Så tænker jeg også meget på at livet jo også altid vil indeholde svære ting. Som du sagde. Og accepten af, at det er en del af livet, gør det nemmere at tackle de svære ting. Den mentale del af mit arbejde, er dermed også blevet nemmere.

Jeg kan ind imellem føle frygt

Jeg kan ind imellem føle frygt og føle, at jeg vil væk, men så tænker jeg på det billede, hvor jeg vender mig om mod et par tyrehorn og holder dem fast, og evt. lægger tyren ved hornene ned på jorden roligt og fast, så den ikke vælter mig – det giver mig en ro!

Jeg forsøger at være positiv egoistisk, og huske mig selv, men jeg har ikke fået gjort det så meget endnu, men der har dog for nylig været to gange, hvor jeg især har gjort noget godt for mig selv, bare for min egen skyld, og det var et par caféaftaler med et par gamle veninder, og det var rart. Jeg har stadig hovedet i blød for at komme i tanke om flere realistiske ting, der gør mig glad, og der er jeg ikke nået så langt endnu. Jeg forsøger at please mindre og forklare og forsvare mig mindre, men det er nok en vane, som er groet godt fast, så der er lang vej endnu.

Visualiseringen havde en meget god effekt på mig

Jeg tænker dagligt på, at min lysskikkelse fylder mig med lys. Det er dog endnu ikke blevet en vane med ca. 1/2 time, hvor jeg koncentrerer mig om det, men når jeg føler et behov i løbet af dagen, at jeg sørger for at tænke på det.

Jeg er overbevist om at min ex-kæreste og min søns far stadig er i kontakt. Da min søn for en uge siden var på besøg hos sin far, var hans farfar også hos min søns far. Dvs. at min søn påvirkes hver anden weekend af de tre personer, med stærke og mange psykopatiske træk, og indtil videre især af faren og farfaren, som er i direkte kontakt med min søn. Når tankerne omkring dette rumsterer hos mig, hjælper det at acceptere mine tanker, rose mig selv for at jeg husker at acceptere dem og dette gør, at tankerne påvirker mig i mindre grad end før, og er færre. Det er dog stadig ubehageligt at aflevere min søn til samvær.

For at opsummere, så har konsultationen hos dig generelt givet mig mere ro inden i, og dermed mere mentalt overskud og redskaberne, du gav mig, har en effekt.

Jeg arbejder fortsat med de ting, vi talte om. Jeg er ikke parat til at aftale en ny konsultation, men jeg har stærkt på fornemmelsen, at jeg på et senere tidspunkt, vil lave en aftale med dig.

Du må også have det godt så længe!!!

Jeg sætter enormt stor pris på den uvurderlige forskel, du har gjort for mig – tusind tak!!! 🙂

Kærlig hilsen
anonym

 

Tilbage til Kundeberetninger