Kundeberetning om en voldsramt

Frit spil – Kaos

Kundeberetning om en voldsramt med følgevirkninger, hvordan man gennem acceptprocessen kan blive stærk, finde fred og ro og klare livets op og nedture til glæde for en selv og ens omgivelser.

 

Historie fra en kunde.

For ca. 6½ år siden kom jeg ud af et voldeligt forhold. Et forhold, hvor jeg både blev udsat for psykisk og fysisk vold.

Efter volden har jeg haft mange følgevirkninger af fysisk og psykisk karakter. Fysisk har jeg bl.a. lidt af mave- og rygsmerter, periodevis voldsom hjertebanken og natlige mareridt. Psykisk har jeg bl.a. haft problemer med angst, vrede, mistillid til andre mennesker et opfarende temperament, hvor jeg har haft store vanskeligheder med selvkontrol.

For ca. 3 år siden fik jeg kontakt til Lise Seidelin igennem hendes hjemmeside. Lise fik en afgørende betydning for min helbredelse og udvikling. Jeg kom fra dyb mørke og fik igen ved hjælp af acceptprocessen genskabt lysten til at leve.

Det terapeutiske forløb med Lise har hovedsageligt bestået i mail korrespondance. Igennem skriveterapi, anerkendelse, vejledning, spørgsmål og øvelser anbefalet af Lise har jeg genfundet livsglæden. Mine fysiske gener er stærkt aftaget og jeg oplever i dag mig selv som et værdigt menneske med min egen selvbestemmelse.

Jeg er dybt taknemmelig for den professionelle hjælp og støtte jeg har mødt hos Lise Seidelin.

Venlig Hilsen
en tilfreds kunde.

 

Se mere om Vold – voldsramt – voldelig

 

Tilbage til Kundeberetninger